OJAS Nyhed

2 nomineringer til Årets Sundhedsbyggeri 2022

Når afstemningen til Årets Sundhedsbyggeri 2022 løber af stablen er vi med som rådgivende ingeniører på 2 ud af 5 projekter. 

Forside / Nyheder / 2 nomineringer til Årets Sundhedsbyggeri 2022

2 nomineringer til Årets Sundhedsbyggeri 2022

Når afstemningen til Årets Sundhedsbyggeri 2022 løber af stablen er vi med som rådgivende ingeniører på 2 ud af 5 projekter.  Vi siger mange tak til Nohrcon for nomineringerne til denne pris, som hædrer innovative arkitektoniske løsninger, der gør en forskel for borgerne og deres sundhed.

Du kan læse mere om selve afstemningen – og afgive din stemme på et af de spændende sundhedsbyggerier her: https://lnkd.in/en2fgN2d

Ny retspsykiatri Sct. Hans er det ene af vores 2 nominerede projekter og den nye retspsykiatri var ved indvielsen i 2021, Danmarks største retspsykiatriske center.

Intentionen med byggeriet er, at patienterne ikke blot skal have behandling i form af medicin og terapi, de vil også blive hjulpet tilbage til livet igen af den arkitektur, som de vil være omgivet af døgnet rundt – en helende arkitektur i pagt med naturen ved Roskilde Fjord.

Projektet er blevet til i et stærkt samarbejde med Region Hovedstadens Psykiatri og Region Hovedstaden samt RUBOW arkitekter A/S, OPLAND, KHR Architecture, Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S.
Du kan læse mere om projektet her: https://bit.ly/3qdQVFo

Regionshospitalet Gødstrup er det andet af de 5 nominerede projekter og her har vi i samarbejde med CREO Arkitekter A/S, Mangor & Nagel – en del af AART og Brix & Kamp været rådgivere på opførelsen af DNV Gødstrups etape 3, der omfatter Somantik og Serviceby for Region Midtjylland.

På dette projekt har vi stået for projektering af alle installationer i den somatiske del som udgøres af godt 30.000 m², indeholdende dagkirugi-, neuro-, kræft- samt fællesfunktioner, der også udgør en væsentlig del af projektet.
Læs mere om projektet her: https://bit.ly/3SYHFDc

Billeder: Sct. Hans: Fotograf Adam Mørk og DNV Gødstrup: Kontraframe.

Husk at afgive din stemme inden d. 8/9 2022 her: https://lnkd.in/en2fgN2d