Rådgivende ingeniørfirma

Arkitektskolen, Aarhus, New Aarch

Spændende nyt projekt i Aarhus, hvor vi har været byggeherrerådgiver i forbindelse med opførelse af den nye arkitektskole NEW AARCH.

Arkitektskolen, Aarhus, Oluf Jørgensen A/S

Bygherrerådgivning: Arkitektskolen, Aarhus
New Aarch

  • Håndtering af brugerproces
  • Forundersøgelser
  • Digital projektering
  • Varetagelse af tekniske fagområder
  • Byggesagsbeskrivelse og lokalplan
  • Udarbejdelse af udbudsmateriale
  • Performancetest/commissioning
  • Bygherretilsyn

Arkitektskolen NEW AARCH er et projekt, som med et nyt udtryk, slutter sig sammen med sine omgivelser; Ådalen, bymidten og nabobygninger.

Den nye arkitektskole  bliver et kulturelt samlingspunkt, der lægger op til tværfagligt samspil. Stedet skal være en inspirationskilde, der med en fleksibel struktur giver mulighed for løbende forandring og tilpasning til de skiftende behov for brugerne.

Koordinerende bygherrerådgiver
Vi er som koordinerende bygherrerådgiver tilknyttet processen fra start til slut. Bygherrerådgiverteamet har delt ansvarsområderne, hvor vi, udover at fungere som koordinerende bygherrerådgiver, naturligt varetager tekniske fagområder. Herudover har vi bistået ved udarbejdelse af byggesagsbeskrivelse og lokalplan. I den igangværende byggeperiode, er det vores opgave at tilse, at processen omkring gennemførelsen af bygningens performancetest/commissioning forløber optimalt og succesfuldt.

 

Bygherre:

Bygningsstyrelsen

Arkitekt:

Nord Architects og Arkitema Architects

Rådgivningsform

Bygherrerådgivning

Størrelse:

12.500 m²

Udført:

2017-2021

Commissioning

Vi har igennem flere perioder haft rammeaftale med Bygningsstyrelsen på bygherrerådgivning og herigennem blandt andet været med til at udvikle redskaber til at sikre, at tekniske installationer er fuldt  funktionsdygtige ved aflevering samt for at verificere energiforbruget i bygningen efter afleveringen - performancetest/ commissioning. Dette anvendes i øjeblikket på adskillige af Bygningsstyrelsens egne bygninger med stor succes, som nævnt herunder også på dette projekt.

Den nye arkitektskole bliver et kulturelt samlingspunkt og inspirationskilde for stedets brugere.

Arkitektskolen,-Aarhus,-text–image
Kontakt
Bygherrerådgivning: Salgschef Morten Prinds, Oluf Jørgensen

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Få glæde af en erfaren samarbejdspartner, der yder professionel rådgivning hele vejen rundt om dit byggeprojekt.

Æbeløen,-Aarhus