OJAS Nyhed

Aflevering af AAU Science & Innovation Hub.

Et meget spændende, innovativt og flot projekt med specialdesignede løsninger, hvor vi har været projekterende og tilsynsførende af alle ingeniørydelser.

Forside / Nyheder / Aflevering af AAU Science & Innovation Hub.

Aflevering af AAU Science & Innovation Hub til Bygningsstyrelsen.

Et meget spændende, innovativt og flot projekt med specialdesignede løsninger, hvor vi har været projekterende og tilsynsførende af alle ingeniørydelser.

Projektet er udført i et stærkt samarbejde med nedenstående parter og efter Bygningsstyrelsens New Partnering-model. Denne samarbejdsmodel går helt grundlæggende ud på, at alle parter inddrages tidligt i processen og indgår i et åbent og tillidsfuldt samarbejde med fokus på at aflevere et projekt af høj kvalitet til aftalt tid og budget.

Projektet er desuden en del af vores rammeaftale med Bygningsstyrelsen som omfatter bygherrerådgivning i forbindelse med både nybyggerier og eksisterende byggerier, herunder blandt andet universitets- og kontorbyggerier samt omdannelse af styrelsesbyggerier i forbindelse med udflytning af styrelser.

AAU Science & Innovation Hub indeholder bl.a.: Innovationslaboratorier, digitale værkstæder, faciliteter til virksomhedssamarbejde, inkubatormiljø, kontormiljøer samt en række offentligt tilgængelige faciliteter som auditorium, kantine mm.

Bygningen er 8.500 m² brutto inklusive kælder og dertil kommer ca. 11.480 m² udearealer.
Læs meget mere om projektet her: https://bit.ly/3xepSMK

Billeder er venligst udlånt af Bygningsstyrelsen og MT Højgaard.
Et stort tak for godt samarbejde til:

  • Bygningsstyrelsen
  • Ålborg Universitet
  • MT Højgaard Danmark
  • Cobe
  • STED By og Landskab

Projektet er muliggjort af en donation fra A.P. Møller Fonden – A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.