OJAS Nyhed

DGNB-certificerede byområder

Bæredygtigt byggeri, herunder DGNB-certificeringer eller Svanemærkninger af byggeprojekter eller byområder stiger i hele branchen.

Forside / Nyheder / DGNB-certificerede byområder

DGNB-certificerede byområder

Hos OJ Rådgivende Ingeniører arbejder vi hver dag med bæredygtigt byggeri, herunder også DGNB-certificeringer eller Svanemærkede projekter og der er ingen tvivl om, at omfanget af bæredygtighedscertificerede projekter stiger stødt i hele branchen.

Der er desuden en tendens imod, at der nu i større byer, som fx København og Aarhus, men også i større byer i fx Tyskland, kommer flere og flere byområder fra 2 hektar og derover, som bliver DGNB-certificeret.
I forhold til disse bæredygtige byområder bliver der ud fra bæredygtighedsperspektivet, udover bygningerne, også set på området som helhed i forhold til energiforsyningen, infrastrukturen, den sociale bæredygtighed for området og den overordnede disponering for lys og luft.

Det er en meget spændende helheds- og bæredygtighedsorienteret tilgang til samlede byområder, som der arbejdes ud fra og hos OJ Rådgivende Ingeniører følger vi udviklingen inden for området nøje og glæder vi os til at hjælpe endnu flere bygherrer landet over med få deres byggerier eller byområder certificeret.

Vil du vide mere?

Læs mere om vores arbejde med bæredygtigt byggeri her.

Kontakt gerne vores afdeling for bæredygtigt byggeri som både arbejder med certificeringer af bygninger eller hele byområder på tlf. 75623499 eller mail info@ojas.dk