OJAS Nyhed

Fine vækstperspektiver for Oluf Jørgensen A/S

Fra 120 mio. kr. til omkring 200 mio. kr. Sådan lyder 2021-prognosen for Oluf Jørgensens omsætning ifg. adm. direktør Brian Andreasen.

Forside / Nyheder / Fine vækstperspektiver for Oluf Jørgensen A/S

Fine vækstperspektiver for Oluf Jørgensen A/S

Fra 120 mio. kr. til omkring 200 mio. kr. Sådan lyder 2021-prognosen for Oluf Jørgensens omsætning ifølge vores administrerende direktør Brian Andreasen. Det fortæller han til Børsen, som for nylig satte ham i stævne til en snak om, hvordan vi hos Oluf Jørgensen A/S har gearet os til fortsat vækst, selvom byggesektoren er ramt af en markant nedgang i ordrer.

”Vi lavede en strategiplan for fem år siden, der gik ud på, at hvis vi ville mere end det hidtidige, måtte vi være mere til stede i metropolerne,” siger Brian Andreasen til Børsen. Han uddyber dermed vores beslutning om at åbne kontorer i både København og Aarhus. To kontorer, der siden de åbnede i henholdsvis 2016 og 2017 har bidraget til at holde ordrebøgerne fyldte med flere store opgaver og strategiske samarbejder.

Specialisering møder kundernes behov

Med de nye kontorer har vi ikke alene spredt vores rødder til nye dele af landet. Kontorerne har også muliggjort en udvidelse af vores kerneforretning med nye specialer inden for geoteknik, bygherrerådgivning, klima, miljø og energi. Igennem de seneste år har vi derfor øget vores faglige spændvidde og specialiseret os i holistisk ingeniørrådgivning – lige fra den indledende projektfase til den efterfølgende energioptimering. Alt sammen for at imødekomme kundernes ændrede behov.

Udvidelse af partnerkredsen sikrer fleksibilitet

I forbindelse med udvidelsen traf bestyrelsen samtidig en beslutning om at fordoble ejerkredsen fra fem til ti partnere. Det skete i 2018. Målet var at fordele ansvaret og sikre fortsat korte beslutningsveje og fleksibilitet i organisationen. For som Brian Andreasen uddyber i interviewet med Børsen: ”Partnerne er meget interesserede i at drive virksomheden effektivt og levere det rigtige til vores kunder. Det er bedre, end hvis der kun sidder en enkelt leder og forsøger at styre tingene.”

For yderligere kommentarer: Kontakt adm. direktør Brian Andreasen på tlf. 7562 3499