OJAS Nyhed

Høj sol over Brahesbakke, Horsens.

Der var flot vejr og godt humør, da der i dag blev holdt rejsegilde for byggeriet af 72 nye lejeboliger i Brahesbakke ved Bygholm Sø i Horsens.

Forside / Nyheder / Høj sol over Brahesbakke, Horsens.

Høj sol over Brahesbakke, Horsens

Der var flot vejr og godt humør, da der i dag blev holdt rejsegilde for byggeriet af 72 nye lejeboliger i Brahesbakke ved Bygholm Sø i Horsens. Boligerne opføres af Pædagogernes Pensions i enkeltstående punkthuse i et naturskønt område.

​Borgmester Peter Sørensen kunne stolt berette at tankerne og visionen bag dette projekt er blevet ført ud i livet fra start til slut. Der er boliger til enhver pengepung og de ligger i et skønt område tæt på indkøbsmuligheder, institutioner, motorvejen og ikke mindst Bygholm Sø, hvor naturen kan nydes på stierne i skoven eller der er mulighed for en tur på det populære MTB spor.

Byggeriet udgør i alt 6.250 m2 boliger, fordelt på 12 blokke i 2, 3 og 4 etager og lejlighedernes størrelser spænder fra 68 m2 – 101 m2, fordelt på 2, 3, og 4-værelses lejligheder.
Der er dejlig store altaner eller terrasser på ca. 10 m2 til alle lejlighederne og der er tilhørende parkeringspladser til alle beboere.

Punkthusene udføres med forskellige overflader på facaderne og der veksles mellem skifer- og murede facader i forskellige stentyper, mønstermurværk og fugefarver. Tagene belægges med tagpap, mens der på de tilhørende skure i terræn, er træbeklædning på facader og sedum på tagfladerne.

Alt regnvand håndteres lokalt via åbne grøfter og nedsivningsbassiner, mens landskabet og beplantningen vil fremstå som vild natur.

Arbejdet er påbegyndt 1. juni 2019 og der forventes indflytning i første etape af boligerne ultimo 2020.

Hos Oluf Jørgensen har vi bidraget med ingeniørfaglig rådgivning på hele dette DGNB certificerede projekt og boligerne er opført i et stærkt samarbejde med

Bygherre: Pædagogernes Pension

Bygherrerådgiver: Kuben Management A/S

Totalenstreprenør: Dansk Boligbyg A/S

Arkitekt: Skala Arkitekter A/S

Billeder: Egne billeder og illustrationer fra brahesbakke.dk

​​Se andre referencer for almene boliger her

Kontakt os gerne direkte, hvis du har et konkret projekt, vi kan hjælpe med – Tlf. 75624300.