OJAS Nyhed

Hundsbæk og Henriksen A/S bliver en del af Oluf Jørgensen Group A/S

Pressemeddelelse vedr. opkøbet af den rådgivende ingeniørvirksomhed Hundsbæk og Henriksen A/S med hovedsæde i Vejle.

Forside / Nyheder / Hundsbæk og Henriksen A/S bliver en del af Oluf Jørgensen Group A/S

Hundsbæk og Henriksen A/S bliver en del af Oluf Jørgensen Group A/S

Horsens, d. 12 August 2021

Hundsbæk og Henriksen A/S bliver en del af Oluf Jørgensen Group A/S.

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Hundsbæk og Henriksen A/S med hovedsæde i Vejle bliver en del af Oluf Jørgensen Group A/S og således én af tre rådgivende ingeniørvirksomheder i koncernen, som også tæller Oluf Jørgensen A/S samt SlothMøller A/S. 

For Hundsbæk og Henriksen A/S indledes dermed et nyt kapitel i den historie, som startede i 1960, da virksomheden blev grundlagt af Henning Schmidt Rasmussen i Vejle. Siden da har virksomheden udviklet sig til i dag at tilbyde ingeniørfaglig rådgivning med fokus på bl.a. bygherrerådgivning, projekt-og projekteringsledelse, energi, og ikke mindst brandrådgivning fra 4 afdelinger på tværs af landet.

Om salget udtaler den nu tidligere indehaver og administrerende direktør, Niels Lerbech Sørensen: ”Jeg har haft flere strategiske overvejelser omkring fremtiden for virksomheden og har af forskellige forretningsmæssige årsager nu besluttet at sætte gang i et generationsskifte. For mig gælder det i høj grad om at fremtidssikre en god og solid virksomhed samt dens kompetente medarbejdere. Og i den forbindelse er jeg rigtig glad for, at Hundsbæk og Henriksen A/S nu bliver en del af en større velrenommeret organisation inden for branchen”.

Hos Oluf Jørgensen Group glæder adm. direktør Brian Th. Andreasen sig over opkøbet og ser det som et naturligt, men også vigtigt strategisk skridt i udviklingen af begge virksomheder. ”Vi indlemmer endnu en solid veldrevet virksomhed i Oluf Jørgensen Group A/S og vores plan er, i tråd med begge virksomheders værdier omkring rådgivning i øjenhøjde, at bygge videre på det fundament, der igennem henholdsvis mere end 60 og 75 år, er skabt inden for en lang række kompetenceområder med ingeniørfaglig rådgivning til både offentlige og private virksomheder i hele Danmark”.

”Vi ser en stor synergi og udviklingsmuligheder i samarbejdet for alle parter og med tilføjelsen af flere kompetencer og ressourcer, bliver vi en endnu stærkere spiller på markedet,” fortsætter Brian Th. Andreasen, som sammen med resten af ledelsen, bestyrelsen og nuværende medarbejdere glæder sig til at kunne sige velkommen til deres nye kollegaer.

Brian Th. Andreasen udtaler desuden, at Hundsbæk og Henriksen vil blive drevet videre under navnet ”Hundsbæk og Henriksen A/S – en del af Oluf Jørgensen Group” og understreger i den forbindelse, at virksomheden drives videre i samme ånd og ud fra samme værdier som hidtil og at alle medarbejdere forbliver en del af organisationen. Herunder også tidligere administrerende direktør Niels Lerbech Sørensen, der har været en del af virksomheden siden 1986 og en del af ejerkredsen siden år 2000. Han vil fremadrettet primært beskæftige sig med bygherrerådgivning og projektledelse samt i første omgang selvfølgelig have fokus på virksomhedsoverdragelsen.

Aftalen om virksomhedsoverdragelse er trådt i kraft pr.  1. juli 2021.

 

Om Oluf Jørgensen Group

Oluf Jørgensen Group udgøres af de 2 søsterselskaber Oluf Jørgensen A/S samt SlothMøller A/S og tæller ca. 270 medarbejdere fordelt på 6 kontorer samt enkelte projektkontorer.

Virksomhederne er totalleverandører af ingeniørfaglig rådgivning inden for moderne byggeri og anlæg, herunder også rådgivning inden for brand, geoteknik og bæredygtighed i byggeriet.

Se mere på www.ojas.dk / www.slothmoeller.dk

Kontaktperson: Brian Th. Andreasen, mail: bta@ojas.dk / tlf.: 40348612

 

Om Hundsbæk & Henriksen A/S

Virksomheden beskæftiger ca. 45 medarbejdere fordelt på 4 afdelinger i henholdsvis Vejle, Horsens, Billund og København.

Se mere på www.hundsbaek.dk

Kontaktperson: Niels Lerbech Sørensen, mail: nls@huh.dk / tlf.: 79435377.