OJAS Nyhed

Indvielse af Regionshospitalet Gødstrup og Psykiatrien Gødstrup.

Der var fint besøg i Gødstrup, da Hendes Majestæt Dronningen i sidste uge indviede Regionshospitalet Gødstrup og Psykiatrien i Gødstrup.

Forside / Nyheder / Indvielse af Regionshospitalet Gødstrup og Psykiatrien Gødstrup.

Indvielse af Regionshospitalet Gødstrup og Psykiatrien Gødstrup.

Der var fint besøg i Gødstrup, da Hendes Majestæt Dronningen i sidste uge indviede Regionshospitalet Gødstrup og Psykiatrien i Gødstrup. Hospitalet erstatter hospitalerne i Herning og Holstebro.

I de mange indvielsestaler, herunder fra både regionsrådsformand Anders Kühnau (S), sundhedsminister Magnus Heunicke og hospitalsdirektør Poul Michaelsen blev der udtrykt stor glæde over det endelige resultat af hospitalsbyggeriet og at dagen for indvielsen efter mange års hårdt arbejde for de mange involverede parter nu var kommet. 🙌

På det nye samlende hospital i Midt- og Vestjylland fik H.M. Dronningen og de inviterede gæster bl.a. mulighed for at se hvordan hospitalets moderne enestuer er indrettet efter helt nye standarder til glæde for både patienter, pårørende og personale. De nye enestuer er nemlig indrettet, så de giver patienterne mere ro og privatliv, ligesom pårørende har mulighed for at overnatte.

Forskellige kunstnere har været med i processen med udsmykningen af hospitalet og bag fx den imponerende cirkelformede spejlpavillon, Det lyttende spejl, der byder patienter, pårørende og medarbejdere velkommen ved hospitalets hovedindgang, står islandsk-danske Olafur Eliasson.

Hos OJ Rådgivende Ingeniører har vi i et stærkt samarbejde med nedenstående partnere været rådgivere på opførelsen af DNV-Gødstrups etape 3, der omfatter Somatik og Serviceby for Region Midtjylland. Denne etape udgør 35.000 m² og er udført i perioden 2014-2021.
Læs mere om projektet her.

Samarbejdspartnere:
CREO Arkitekter A/S, Mangor & Nagel – en del af AART og Brix & Kamp A/S.

Foto: Region Midtjylland, Regionshospitalet Gødstrup.