Mød en bygningskonstruktør

I konstruktionsafdelingen i Horsens kan du møde Ronni, som er uddannet bygningskonstruktør.

Ronni L. Larsen, Bygningskonstruktør, OJ Rådgivende Ingeniører

Mød en bygningskonstruktør

I det følgende kan du læse mere om hverdagen i OJ Rådgivende Ingeniører for bygningskonstruktør Ronni Laxy Jensen. I snakken med vores marketing- og kommunikationsafdeling kommer Ronni bl.a. ind på, hvad der har betydning for ham i dagligdagen, hvad der fagligt motiverer ham og på hans store berøringsflade med forskellige fagligheder.

 

Sammenhold og fællesskab gør hverdagen sjov

Det sociale aspekt fylder meget for Ronni, og skal han nævne to ting, han sætter særligt pris på ved at være ansat i OJ Rådgivende Ingeniører, er det fællesskabet og de udfordrende opgaver, som han får som bygningskonstruktør i en rådgivende ingeniørvirksomhed.

 

 

Vi har et super sammenhold og en hjælpsom kultur, hvor folk springer til, så snart nogen efterspørger assistance. Og så har vi altid plads til et godt grin,” fortæller Ronni Laxy Jensen, der udover at være bygningskonstruktør også er regerende bowlingmester på kontoret i Horsens.

En hverdag med godt samspil mellem fagligheder

Både nybyg og renoveringsopgaver lander på Ronnis skrivebord og for begge typer af opgaver gælder det, at han skal samarbejde tæt med andre faglige specialister.

 

Den der fælles ånd, hvor vi sidder med forskellige fagligheder og arbejder sammen om en bygning, det kan jeg godt lide. Ingeniøren har ansvaret for, at arkitektens model kan realiseres, og jeg tegner så det ind, som ingeniøren beregner. Vi har et super godt samspil, forklarer Ronni.

 

Fleksibilitet og fællesskab

Ronni har været ansat i OJ Rådgivende Ingeniører siden 2021 og kom med erhvervserfaring fra tidligere ansættelser. I forbindelse med sin jobsøgning bed han mærke i, hvordan mange virksomheder lover de samme ting til potentielle medarbejdere.

 

Da jeg søgte nyt job, opdagede jeg, at alle virksomheder taler om frihed under ansvar, medbestemmelse og fleksibilitet. Men jeg tvivler på, at alle virksomheder efterlever det, som man gør her virksomheden. Her har vi virkelig fleksibilitet og frihed på mange områder og jeg føler, at vi har stor medbestemmelse i forhold til, hvordan vi løser vores opgaver.

Ronni L. Larsen, Bygningskonstruktør, OJ Rådgivende Ingeniører

Bliv en del af holdet bag
OJ Rådgivende Ingeniører

Læs mere om, hvordan det er at være en del af OJ Rådgivende Ingeniører
eller søg en af vores ledige stillinger.

Oluf-Jørgensen-KBH-_coverwidgets
Kontakt
Rådgivende ingeniører

Har du spørgsmål til vores HR-afdeling?

Kontakt gerne vores HR-afdeling vedr. ledige stillinger, uopfordrede ansøgninger eller praktikophold.

Boulevarden,-Vejle,-550×700