Mød en elinstallatør

I elafdelingen i Aalborg kan du møde Kim, som er uddannet elektriker og elinstallatør.

Han har på trods af sin unge alder allerede udviklet sig meget fagligt og derudover har han draget personlige erfaringer som medarbejder på flere forskellige kontorer internt i OJ Rådgivende Ingeniører.

Kim-Stellan-Aalborg-OJ-Raadgivende-Ingenioerer

Et ekstra lag på opgaverne

Kim Stellan Andersen er uddannet elektriker, senere elinstallatør og nu ansat på kontoret i Aalborg. Da han blev ansat i OJ Rådgivende Ingeniører, arbejdede han udelukkende med det rent elmæssige. I takt med at han fik mere erfaring voksede Kims interesse for samarbejdet med de forskellige interessenter som arkitekter og entreprenører mere og mere.

 

“Det ekstra lag er virkelig spændende, og i de store sager er der utrolig mange ting at holde styr på. Jeg kan godt lide de store projekter, hvor samarbejdet med arkitekter, entreprenører og bygherre strækker sig over en længere periode, og kompleksiteten er stor,” siger Kim.

Et arbejde, der tilpasser sig livets gang

Som nyuddannet elektriker kom Kim i 2016 til afdelingen i Horsens, men rykkede først over Aarhus og i 2021 endeligt til det nyetablerede kontor i Aalborg. Med ni kontorer fordelt over hele landet giver OJ Rådgivende Ingeniører fleksibilitet og mulighed for at flytte kontor, hvis livets gang skaber nye behov.

Medarbejderne kan arbejde på projekter overalt i landet og få mulighed for at udforske og udleve deres faglige drømme, uanset om det er at rådgive om et mindre alment boligprojekt eller et større projekt til erhvervslivet. Hvis private forhold gør, at en medarbejder skal flytte, er det muligt at skifte til et andet kontor og det giver medarbejderne optimale forudsætninger for at blive i virksomheden, så længe som de ønsker det.

“Det var altid tanken, at vi ville tilbage til Aalborg på et tidspunkt, så det var fantastisk, at vi fik muligheden, da Aalborg-kontoret åbnede. OJ Rådgivende Ingeniører er meget fleksible i forhold til at skifte arbejdstilhørsforhold internt, og det har jeg og min familie sat utrolig stor pris på. På den måde er jeg helt klart en OJ-mand”, siger Kim Stellan Andersen, der er tilknyttet el-afdelingen på kontoret i Aalborg.

Med på en rejse

Siden Kim startede i OJ Rådgivende Ingeniører i 2016, er antallet af medarbejdere næsten tredoblet til ca. 300 og der er fortsat fart på. Også de interne kompetencer og rådgivningsområder er udvidet løbende og tæller ud over de traditionelle ingeniørydelser nu også områderne for bæredygtigt byggeri, brandrådgivning samt geoteknik og miljø.

 

”Det er gået stærkt, og firmaet vokser stadig. Både i forhold til medarbejdere og fagligt på områder som bæredygtighed og digitalisering. OJ Rådgivende Ingeniører er et rigtig spændende sted, og jeg er lige, hvor jeg skal være.” siger Kim Stellan Andersen.

 

Kim-Stellan-Aalborg-OJ-Raadgivende-Ingenioerer

Bliv en del af holdet bag
OJ Rådgivende Ingeniører

Læs mere om, hvordan det er at være en del af OJ Rådgivende Ingeniører
eller søg en af vores ledige stillinger.

Oluf-Jørgensen-KBH-_coverwidgets
Kontakt
Rådgivende ingeniører

Har du spørgsmål til vores HR-afdeling?

Kontakt gerne vores HR-afdeling vedr. ledige stillinger, uopfordrede ansøgninger eller praktikophold.

Boulevarden,-Vejle,-550×700