Mød en geolog

I afdelingen for Geoteknik & Miljø møder du Jens Amby Ditlev, som er uddannet geolog og ansat som geotekniker i Sønderborg.

geolog, geotekniker, OJ Rådgivende Ingeniører

Mød en geolog

Vores kommunikationsafdeling har haft en snak med Jens Amby Ditlev, som til dagligt arbejder som geotekniker i Sønderborg, om hans baggrund og dagligdag i OJ Rådgivende Ingeniører.

Inden Jens kom til OJ Rådgivende Ingeniører i sommeren 2022, har han været beskæftiget i en række forskellige brancher. Senest var han i Software-branchen, og springet fra én branche til en anden gør, at Jens har mange idéer til, hvordan man kan arbejde mere digitalt. Idéer, som han føler bliver taget rigtig godt imod.

 

“Jeg er vild med at være her, fordi her er en positiv stemning og god humor. Der bliver lyttet og vist tillid, så man får lov til at give den fuld gas uden at være bange for at træde ved siden af. Ledelsen er meget lydhøre og mine idéer er blevet taget supergodt imod. Fordi ledelsen er lydhøre skabes der en kultur, hvor idéer bliver mødt med begejstring, og det er helt klart min erfaring, at det er guld værd.”

Geoteknik som en del af en samlet rådgivningsløsning

Forurenet jord, sand eller moræneler? Det er bare nogle af de ting, som afdelingen for Geoteknik & Miljø undersøger jorden for og beskriver i en rapport, der herefter er med til at afgøre det videre byggeri.

 

“Det er meget tilfredsstillende at give god rådgivning baseret på grundige undersøgelser fra den spæde start af et byggeri. Geoteknikken gør også, at vi favner bredere og kan tilbyde kunderne en stærkere, samlet rådgivningsløsning,” fortæller Jens.

geoteknisk undersøgelse, OJ Rådgivende Ingeniører

Geolog giver grønt lys til byggestart

“Jeg kan lide processen, fra vi står ude på en bar mark, til håndværkerne får et ‘go’ til at bygge et fundament. I den indledende del af byggeprocessen indsamler vi viden, planlægger boringer og analyserer jordprøver i laboratoriet for at afgøre jordens egnethed til at grave og bygge,” siger Jens.

 

Med egne ord er Jens en voksen herre, der efter flere år i Norge har taget springet fra de norske fjelde til den danske muld og er superglad for det. I den forbindelse nævner han med et smil, at der er rigtig meget god kage på kontoret.

geoteknisk undersøgelse, OJ Rådgivende Ingeniører

Bliv en del af holdet bag
OJ Rådgivende Ingeniører

Læs mere om, hvordan det er at være en del af OJ Rådgivende Ingeniører
eller søg en af vores ledige stillinger.

Oluf-Jørgensen-KBH-_coverwidgets
Kontakt
Rådgivende ingeniører

Har du spørgsmål til vores HR-afdeling?

Kontakt gerne vores HR-afdeling vedr. ledige stillinger, uopfordrede ansøgninger eller praktikophold.

Boulevarden,-Vejle,-550×700