Mød en konstruktionsingeniør og byggeleder

En karriere som rådgivende ingeniør kan føre mange veje hen, og nedenfor kan du møde vores kollega Felix fra afdelingen i Roskilde.

Cover-Felix

Mød en medarbejder

Felix Badura Holgersen er i dag ansat i konstruktionsafdelingen i Roskilde, og han har været en del af OJ Rådgivende Ingeniører i de sidste 10 år.

På visitkortet står der både konstruktionsingeniør og byggeleder, og netop dette mix af opgaver, betyder utrolig meget for Felix.

 

Vores kommunikationsafdeling har haft en snak med Felix omkring hans dagligdag på kontoret i Roskilde, og det er der kommet nedenstående video og interviewuddrag ud af.

Mød Felix - konstruktionsingeniør og byggeleder

Karrieremuligheder som ingeniør

En karriere som rådgivende ingeniør kan føre mange veje hen, og internt i OJ Rådgivende Ingeniører er der mulighed for at prøve forskellige fagområder af.
“Der er så mange muligheder inden for ingeniørbranchen i dag, og OJ Rådgivende Ingeniører giver mulighed for at prøve mange forskellige opgaver. Jeg har åbnet munden og sagt noget. Det bliver belønnet her, og for et år siden gik jeg til min øverste chef og sagde ”nu keder jeg mig”, og efterfølgende hjalp han mig med at få nye udfordringer. Der var ikke langt fra ønsket om nye opgaver, til jeg fik det. Jeg kan være meget ærlig om, hvordan jeg har det, og hvad jeg har behov for, og det er blevet mødt med imødekommenhed og lige stor ærlighed. Vi er meget åbne over for hinanden, og kan være det, fordi vi har en tydelig ledelse.”
“For mig er det vigtigt med en synlig ledelse, som jeg har en dialog med i det daglige. Det, at man kan snakke med de øverste chefer på daglig basis, giver tryghed.”

Faglig begejstring

Vi spurgte også Felix om, hvad der inspirerer ham i dagligdagen, og hvad han synes, der er udfordrende og spændende ved sin nuværende rolle i virksomheden.
“Jeg er byggeleder på et projekt, hvor jeg ugentligt er på pladsen og snakker med entreprenører og rådgivere for at få dem til at mødes og få huset op af jorden. Her får jeg lov til at følge byggeriet fra første idé til det er færdigt, og bygherren får nøglen. Og mange gange hvor jeg kører forbi byggerier i Roskilde, kan jeg pege og vise min familie: dét der byggeri var jeg med til at lægge den første sten til, eller med til at overdrage nøglen til bygherren. Dét, at være med fra start og helt til slut, det er en fed proces, og noget af det der inspirerer mig.”

Følte sig draget af stemningen og opgaverne

Efter nu at have været i virksomheden i en del år, faldt snakken med Felix også på det, der i første omgang tiltalte den unge ingeniør fra Roskilde. ”Dét, der tiltalte mig ved OJ Rådgivende Ingeniører i første omgang var, at det var en mindre virksomhed, som jeg søgte ind i. Så kom jeg til samtale og blev fanget af stemningen og opgaverne, og alle var utroligt imødekommende og indbydende. Det var en fed samtale, og vi var bare på niveau, og det kunne jeg også mærke fra første dag, jeg mødte ind på kontoret for 10 år siden.”

Fastholdelse af grundlæggende principper

Meget er sket siden Felix blev ansat, og noget af det som han har bidt mærke i, er følgende: “Da jeg startede, var vi 15-20 medarbejdere i Roskilde. I dag er vi næsten 60, men man formår stadig at holde fast i de samme principper. Dét, synes jeg er bemærkelsesværdigt.”
Og selvom afdelingen i Roskilde er vokset meget i løbet af de sidste år, er der stadig fokus på fællesskabet og det sociale blandt medarbejderne. “Vi gør også meget ud af at lave teambuilding i fritiden for at se hinanden i privatregi. Dette medfører en venskabelig tone blandt kollegerne, og det gør det sjovt at komme på arbejde efterfølgende.”

Bliv en del af holdet bag
OJ Rådgivende Ingeniører

Læs mere om, hvordan det er at være en del af OJ Rådgivende Ingeniører
eller søg en af vores ledige stillinger.

Oluf-Jørgensen-KBH-_coverwidgets
Kontakt
Rådgivende ingeniører

Har du spørgsmål til vores HR-afdeling?

Kontakt gerne vores HR-afdeling vedr. ledige stillinger, uopfordrede ansøgninger eller praktikophold.

Æbeløen,-Aarhus