Mød en projektleder

Som projektleder arbejder du med mange forskellige projekter, men altid i et tæt samspil og dialog med kunderne.

Cover-Martin-Bro

Projektleder med stort P.

Vores marketing- og kommunikationsafdeling har haft en snak med Martin Bro om hans arbejde som projektleder på mange forskelligartede projekter, og det er der kommet nedenstående video og interviewuddrag ud af.

 

Martin kommer bl.a. ind på, hvordan han vil beskrive vores interne samarbejde på tværs af kontorerne, hvordan han altid arbejder mod at gøre det komplekse simpelt, og hvad der motiverer ham som projektleder.

Mød en projektleder

Samarbejde på tværs af lokale kontorer

Om samarbejdet med kollegaerne og vores faglige ressourcer siger Martin: “Vi arbejder meget sammen på tværs af kontorerne. Generelt synes jeg, at man er ret god til det i branchen, og det er man også i OJ Rådgivende Ingeniører. Jeg sidder på et konkret projekt med folk på fra vores kontorer i både Aarhus, Aalborg, Horsens og Sønderborg. 

I OJ Rådgivende Ingeniører ønsker vi at være tæt på vores kunder, vi ønsker at være den foretrukne lokale rådgiver. Med vores 9 kontorer er vi både decentrale og lokale, men vi har samtidig et stort fagligt stærkt bagland og en størrelse, som gør, at vi kan være med på de fleste opgaver."

Det motiverer mig som projektleder…

Motivationsfaktorer i dagligdagen kan have mange former og afskygninger, men for Martin handler det bl.a. om helheden. “Nogle ingeniører er gode til faget og bliver megadygtige fagnørder, og de er guld værd. Men for mig som projektleder er det bare interessant at se helheden, når den indfinder sig. En form for harmoni, når alle arbejder sammen om det samme mål.

Projektlederens rolle kan sammenlignes med dirigenten i et orkester. Jeg kan godt lide at overskue og se sammenhænge, de brede linjer, og få fagene til at spille sammen. Når tværfagligheden kommer i spil og får det hele til at gå op i en større helhed.”

Enkle løsninger i et komplekst marked

Martin fortæller videre om sin tilgang til den komplekse branche, vi opererer i, og hvordan han prøver at gøre tingene enkle og overskuelige for de bygherrer, han samarbejder med.

"Vi lever i en sindssyg kompleks hverdag med meget bureaukrati, mange regler og meget, som vi skal forholde os til, og det kan være ekstremt svært for en bygherre, for en kunde, at forholde sig til.  Så det, som vi prøver på, og det som jeg synes, vi lykkedes med, er, at få det i øjenhøjde. Vi prøver at oversætte det vanvittige komplekse til at blive noget, der forhåbentligt er forståeligt, enkelt og lige nøjagtig dét, som vores kunder gerne vil have."

I forhold til de udfordringer i markedet som både kunder og rådgivere står over for på nuværende tidspunkt, siger Martin, “Det er ret store udfordringer byggebranchen står over for, og kompleksiteten i opgaverne bliver kun større. I sådan et marked er det næsten en ædel mission, når vi i OJ Rådgivende Ingeniører siger, at vi gerne vil skabe enkle løsninger. Det er der en kæmpe udfordring i, men det er vores vigtigste rolle for at kunne sikre, at kunden får det rigtige byggeri”.

2 vigtige ting for en rådgiver

Martin er ikke i tvivl, da han bliver spurgt, hvad der er vigtige elementer for en rådgiver:

“Der er to ting, som er vigtige for en rådgiver, og det er kundernes behov og ens egen faglighed – og man må ikke gå på kompromis med hverken den ene eller den anden.

Bliv en del af holdet bag
OJ Rådgivende Ingeniører

Læs mere om, hvordan det er at være en del af OJ Rådgivende Ingeniører
eller søg en af vores ledige stillinger.

Oluf-Jørgensen-KBH-_coverwidgets
Kontakt
Rådgivende ingeniører

Har du spørgsmål til vores HR-afdeling?

Kontakt gerne vores HR-afdeling vedr. ledige stillinger, uopfordrede ansøgninger eller praktikophold.

Æbeløen,-Aarhus