OJAS Nyhed

Konstruktørerne vinder frem i ingeniørbranchen

Antallet af bygningskonstruktører, som er ansat i rådgivende ingeniørvirksomheder, er i kraftig vækst.

Forside / Nyheder / Konstruktørerne vinder frem i ingeniørbranchen

Konstruktørerne vinder frem i ingeniørbranchen.

Antallet af bygningskonstruktører, som er ansat i rådgivende ingeniørvirksomheder, er i kraftig vækst. Det meldte FRI (Foreningen af Rådgivende Ingeniører) ud i en pressemeddelelse i anledning af deres seneste medarbejderstatistik. På baggrund af dette har fagbladet Konstruktøren haft en snak med bl.a. Henrik Garver, adm. direktør i FRI og vores kollega Renè Stausgaard Laursen, afdelingsleder for konstruktionsafdelingen på kontoret i Horsens om emnet og du kan læse hele artiklen her: https://bit.ly/45wo5oh

 

I OJ Rådgivende Ingeniører er det vores erfaring, at bygningskonstruktører med deres erhvervsmæssige og faglige baggrund samt ekspertise bringer en rigtig god og unik dynamik til vores team. Som René udtaler, ”Hvis jeg skal fremhæve nogle særlige faglige kvaliteter hos konstruktørerne, er det, at de er stærke i 3D-modellering og ofte har en håndværksmæssig baggrund, hvilket giver dem en ekstra praktisk tilgang til løsningerne.”

Hvis du er bygningskonstruktør og ivrig efter at udvikle dit potentiale og skabe en positiv indflydelse i vores branche, vil vi gerne høre fra dig. Vi tilbyder spændende karrieremuligheder, professionel udvikling og en kultur, der opmuntrer til nysgerrighed og innovation. Besøg vores hjemmeside for at finde yderligere oplysninger og kontakt gerne vores HR-afdeling på hr@ojas.dk for at høre nærmere.