OJ Rådgivende Ingeniører i Aalborg

Leder du efter en rådgivende ingeniør, der altid har fokus på din specifikke opgave og det lokalmiljø, den skal spille sammen med? Så få hjælp til dit byggeri og rådgivning af vores rådgivende ingeniører fra kontoret i Aalborg.

Læs videre herunder, eller kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Cover, OJ Rådgivende Ingeniører, Aalborg, bygherrerådgivning, projekteringsledelse, ikt-ledelse

Totalrådgivning eller rådgivning på specifikt område

Uanset om du har brug for en rådgivende ingeniør til dit bygge- eller renoveringsprojekt er i Aalborg centrum, over broen i Nørresundby, i Frederikshavn, Brønderslev, Sæby eller i en af de andre omkringliggende byer i Nordjylland, er vi klar til at hjælpe dig.

Som rådgivende Ingeniører er vi med dig fra start til slut. Når byggeriet er afleveret og ibrugtaget, kommer vi også gerne på opfølgende eftersyn.

Kim-Stellan-Aalborg-OJ-Raadgivende-Ingenioerer

Rådgivningsydelser

Hos os bliver du altid mødt af en ingeniør med kompetencer inden for det område, som du har brug for til at nå i mål med dit projekt. Størrelsen på projektet er underordnet. Du kan få rådgivning inden for alt fra geotekniske undersøgelser og bæredygtigt byggeri til bærende konstruktioner og el-installationer.

Har du brug for fx komplet bygherrerådgivning eller projekteringsledelse af hele dit projekt, kan du vælge en samlet løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder.

Æbeløgade, boliger, reference, Oluf Jørgensen

Vil du være rådgivende ingeniør i Aalborg?

Er du el-ingeniør, VVS-ingeniør, miljørådgiver, bygherrerådgiver, certificeret statiker eller arbejder du måske bæredygtighedskonsulent?

Så overvej at slutte dig til vores afdeling i Aalborg. En karriere hos OJ Rådgivende Ingeniører - en del af Sweco byder på masser af spændende opgaver og kompetenceudvikling. Uanset hvor længe du har været i branchen.

Oluf-Jørgensen-KBH-_coverwidgets
Kontakt
DHE,-Aalborg

Brug for en rådgivende ingeniør i Aalborg?

Kontakt gerne afdelingschef Dennis Heiselberg

OJ Rådgivende Ingeniører, Aalborg, bygherrerådgivning, projekteringsledelse, ikt-ledelse