OJ Rådgivende Ingeniører Horsens

Få udført dit byggeprojekt med forankring i lokalmiljøet i og omkring Horsens.
Som rådgivende ingeniører i Horsens løser vi opgaverne med sans for den kontekst, som byggeriet skal spille sammen med, og som rådgivere er vi med hele vejen – lige fra den indledende fase til byggeriet er afleveret, og ibrugtaget.

Du kan få hjælp til dine forskellige rådgivningsopgaver i hele landet og vores rådgivende ingeniører på kontoret i Horsens dækker bl.a. også lokalområderne omkring Brædstrup, Juelsminde, Silkeborg, Skanderborg og nordpå til Aarhus.

Rådgivende Ingeniører Horsens

Certificeret statiker, bygherrerådgiver eller anlægsingeniør

På kontoret i Horsens finder du altid en professionel rådgivende ingeniør, som er klar til at rådgive ved både små og store projekter.

Har du brug for rådgivning inden for fx anlæg, bærende konstruktioner, commissioning, geoteknik eller bæredygtigt byggeri, kan vores specialister hjælpe dig. Leder du efter en certificeret statiker eller en bygherrerådgiver, som kan varetage den samlede bygherrerådgivning for dit projekt, er det selvfølgelig også en mulighed at kontakte en af vores kollegaer, som har specialiseret sig inden for det område.

Oluf-Jørgensen,-Horsens_4,Text_Image

Få hele pakken med vores rådgivende ingeniører i Horsens

Vores rådgivende ingeniører fra kontoret i Horsens arbejder tæt sammen med både arkitekter, totalentreprenører, offentlige myndigheder eller private investorer. Vi rådgiver inden for alle aspekter af moderne byggeri og den ingeniørfaglige rådgivning kan være til både renoveringsopgaver, nybyggeri eller ombygning af en eksisterende ejendom. Som totalrådgiveren, der har alle ingeniørsporets varer på hylden, tilbyder vi dig selvfølgelig én samlet løsning.

Desuden kan brandrådgivere fra vores datterselskab, OJ Brandrådgivning A/S søge for, at dit byggeri kommer sikkert fra start og lever op til gældende regler og standarder på det brandtekniske område.

OJ Brandrådgivning, brandsikring, text image, Lager-inkl.-pulverslukkere

Karriere som rådgivende ingeniør i Horsens?

Er du VVS-ingeniør, el-ingeniør, bygherrerådgiver, bygningskonstruktør eller måske certificeret statiker, og ønsker du at komme med på holdet af rådgivende ingeniører i Horsens?

Så er du meget velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på hr@ojas.dk eller se mere på vores karriereside. Vi er altid på jagt efter nye talenter.

Oluf-Jørgensen-KBH-_coverwidgets
Kontakt
Frank Yding-Sørensen, OJ Rådgivende Ingeniører, Horsens

Brug for en rådgivende ingeniør i Horsens eller omegn?

Kontakt gerne tegnestuechef Frank Yding-Sørensen og få glæde af en erfaren samarbejdspartner, der yder professionel rådgivning fra start til slut.

OJ-Rådgivende-Ingeniører-Horsens