OJ Rådgivende Ingeniører i København

Som rådgivende ingeniører i København arbejder vi med bygge- og renoveringsprojekter i Storkøbenhavn og alle omkringliggende byer, fx Hellerup, Ballerup, Glostrup, Køge og Brøndby.

Du er altid sikret, at byggeriet kommer til at spille sammen med omgivelserne og lokalmiljøet, når du benytter dig af vores lokale rådgivende ingeniører fra kontoret i København.
Læs videre herunder, eller giv os et kald for at vende dine muligheder.

OJ Rådgivende Ingeniører, København, Sjælland

Har du brug for komplet bygherrerådgivning eller en specialist?

Leder du efter en samlet rådgivningspakke kan en af vores bygherrerådgivere eller projekt-og projekteringsledere hjælpe med at skabe det store overblik. De sørger for, at der bliver holdt samling på alle tråde, og at intet bliver overset.

Uanset om du har brug for det helt store overblik eller en specialist inden for fx miljørådgivning, VVS og ventilation, bæredygtigt byggeri eller commissioning, er vores rådgivende ingeniører med dig gennem hele processen.

Har du behov for at få foretaget en geoteknisk undersøgelse, tager vi rundt i hele landet og udfører disse med egne borerigge. Se alle kompetenceområder og herunder de ydelser vi tilbyder.

Skal vi vende ønskerne til dit projekt sammen? Få en uforpligtende snak om mulighederne.

Oluf-Jørgesen-Kbh_Text_Image

Kom godt i mål med en rådgivende ingeniør i København

Du kan altid være sikker på, at vores kompetente rådgivende ingeniører i København inddrager den nyeste viden. Med fingeren på pulsen inden for branchen, får du den bedste rådgivning for præcis dit byggeri. Det gælder alt fra nybyggeri til renoveringsprojekter og ombygning af eksisterende ejendom.

For at gøre det endnu nemmere for dig, sørger vi selvfølgelig også for det gode samarbejde med alle parter i projektet. Det kan være arkitekter, totalentreprenører, private investorer og de offentlige myndigheder.

Kollegaer fra OJ Brandrådgivning A/S, som er vores datterselskab, hjælper dig også med opgaver inden for det brandtekniske område, der sikrer optimal sikkerhed efter alle forskrifter for dit byggeri.

Bella Center copenhagen, Oluf Jørgensen A/S, reference, kultur, bæredygtighed

Bliv en del af holdet bag
OJ Rådgivende Ingeniører i København

Overvejer du næste skridt i din karriere som rådgivende ingeniør?
Så er vores afdeling i København altid åben over for ansøgninger.
Vi leder jævnligt efter både konstruktionsingeniører, bygherrerådgivere, certificerede statikere, el-ingeniører og VVS-ingeniører.
Matcher dine kompetencer nogle af de områder, vi arbejder med, er du velkommen til at kontakte os. Du kan læse mere om en karriere hos OJ Rådgivende Ingeniører via linket nedenfor:

Oluf-Jørgensen-KBH-_coverwidgets
Kontakt
Rådgivende ingeniører

Brug for en rådgivende ingeniør i København?

Kontakt gerne tegnestuechef og partner Fatime Dauti

OJ Rådgivende Ingeniører København, 550x700