OJ Rådgivende Ingeniører i Odense

Fra kontoret i Odense tilbyder vi ingeniørfaglig rådgivning til bygge- eller renoveringsprojekter på hele Fyn.
Vores rådgivende ingeniører i Odense tager altid hensyn til den lokale kontekst, som byggeriet skal spille sammen med.

Kontakt os allerede i dag.

OJ Rådgivende Ingeniører Odense

Rådgivende Ingeniører i Odense

I OJ Rådgivende Ingeniører er vores fagligt stærke tegnestuechefer fordelt på alle vores lokationer og vi sikrer dermed både kunder og kolleger nærvær, handlekraft og vilje til samarbejde. Vores ledere er der, hvor beslutningerne skal træffes, og vi tager dem direkte og kompetent.
Vores kontor i Odense og tilhørende beslutningskompetence er vores fynske kunder og kollegers sikkerhed for lokal forankring, lokal begejstring og lokal vilje til succes i hele området. Vi er her ganske enkelt for at føre kundernes visioner ud i livet og vores lokale tilstedeværelse giver os de bedste vilkår for at lykkes, der hvor kunderne og projekterne er.

OJ Rådgivende Ingeniører, karriere, job

Find en rådgivende ingeniør i Odense til præcis dit projekt

Står du over for et byggeprojekt, og vil du sikre dig fx, at alle standarder bliver overholdt, eller ressourcerne bliver udnyttet bedst muligt – både under og efter byggeforløbet?
Med en rådgivende ingeniør, der altid har en finger på pulsen inden for sin branche, kan du opnå dét. Det gælder, uanset om det er nybyggeri, renovering eller ombygning af eksisterende ejendom. Du får hjælp inden for alle grene af moderne byggeri.
Du er altid sikret et tæt samarbejde mellem arkitekter, totalentreprenører, private investorer, offentlige myndigheder, og andre relevante samarbejdspartnere på dit projekt. Vores rådgivende ingeniører i Odense sørger for et godt overblik igennem hele processen for kunder i både Odense, Middelfart, Assens, Svendborg, Nyborg eller Bogense.

Dampskibmolen, Nyborg.

Boliger, Dampskibsmolen, Nyborg, reference, Oluf Jørgensen A/S, rådgivende ingeniører

Bæredygtigt byggeri og udnyttelse af ressourcer

I takt med samfundets udvikling, er udnyttelse af ressourcer i relation til bæredygtigt byggeri blevet en større del af dagsordenen. Du får selvfølgelig alle aspekter af bæredygtigt byggeri tænkt ind i dit projekt, når en af vores bæredygtighedskonsulenter inddrages i rådgivningsprocessen.

Vi arbejder både med svanemærkede og/eller DNGB-certificerede byggerier og er med dig fra første idé til færdigt bæredygtigt projekt.
Yderligere kan vi også bidrage med rådgivning i forhold til kortlægning af genanvendelige byggematerialer ved et nedrivningsprojekt eller projektering af nyt projekt med inddragelse af genanvendelige byggematerialer fra tidligere projekter.

Dalstrøget, Bellinge.

Certificeres til DGNB-Guld

OJ Rådgivende Ingeniører, Dalstrøget, Bellinge, almene boliger, DGNB-certificerede boliger

Vil du væren den del af
OJ Rådgivende Ingeniører i Odense?

Vil du være rådgivende ingeniør, og er du eksempelvis projektleder med en baggrund som IKT-leder, VVS-ingeniør, konstruktionsingeniør eller bygherrerådgiver, er du meget velkommen til at kontakte os.

Oluf-Jørgensen-KBH-_coverwidgets
Kontakt
Partner, Elisabeth Damgaard, OJ Rådgivende Ingeniører

Brug for en rådgivende ingeniør i Odense?

Kontakt gerne partner og tegnestuechef Elisabeth Damgaard.

OJ Rådgivende Ingeniører Odense