OJ Rådgivende Ingeniører i Roskilde

Skal du bruge ingeniørfaglig rådgivning til et bygge- eller renoveringsprojekt i eller omkring Roskilde eller på Vest- eller Sydsjælland?
Vores rådgivende ingeniører i Roskilde sørger for, at opgaven tager hensyn til den lokale kontekst, som byggeriet skal spille sammen med.

Få hjælp af vores rådgivende ingeniører til dit byggeri, stort som lille – læs mere herunder, eller tag kontakt til os i dag.

OJ Rådgivende Ingeniører, Roskilde, Musicon.

Totalrådgivning, bygherrerådgivning eller rådgivning inden for ét enkelt fagområde

Er du på udkig efter totalrådgivning med en bygherrerådgiver eller en projekt-og projekteringsleder, eller søger du rådgivning inden for et bestemt aspekt eller fagområde af dit byggeprojekt?

Uanset hvor stort dit projekt er, og om det er nybyggeri, en ombygning eller renovering af eksisterende bygninger, har vi en rådgivende ingeniør i Roskilde eller på et af vores andre kontorer, der kan hjælpe dig.

OJ Rådgivende Ingeniører er med 9 kontorer landsdækkende og vores rådgivende ingeniører på kontoret i Roskilde dækker i samarbejde med vores ingeniører i København alle lokalområder på Sjælland. Lige fra projektets begyndelse og den første idé til selve afleveringen og ibrugtagning af byggeriet er vi med som rådgivere.

Har du brug for en specialist inden for miljø- eller geotekniske undersøgelser, konstruktioner, commissioning eller andre kompetenceområder, kan vi hjælpe dig hos OJ Rådgivende Ingeniører.

Lad os vende dine muligheder og eventuelle udfordringer sammen, så vi kan finde den bedste løsning til dig.

OJ Rådgivende Ingeniører, karriere, job

Før dit byggeprojekt ud i livet med en rådgivende ingeniør i Roskilde

Med et rådgivende ingeniørfirma inde over dine projekter, er du altid sikret den seneste nye viden inden for flere aspekter af byggeriet.

Hos OJ Rådgivende Ingeniørers afdeling i Roskilde bliver du mødt af kompetente specialister, der følger med i alt, der rører sig inden for deres felt. Det betyder, at dit byggeri lever op til alle de gældende regler og standarder. Også inden for fx det brandtekniske område, hvor vores brandrådgivere fra OJ Brandrådgivning A/S kan hjælpe dig med alle forholdsregler for optimal sikkerhed.

Læringshuset Nærheden, Høje Tåstrup.

Reference Undervisning, Læringshus Nærheden, OJ Rådgivende Ingeniører, det tidligere Oluf Jørgensen A/S

Vil du væren den del af
OJ Rådgivende Ingeniører i Roskilde?

Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores kontor i Roskilde.
Så vil du være rådgivende ingeniør, og er du eksempelvis projektleder med en baggrund som VVS-ingeniør, el-ingeniør eller bygherrerådgiver eller endda certificeret statiker, er du meget velkommen til at kontakte os. Læs mere om en karriere hos os, og send din ansøgning af sted.

Oluf-Jørgensen-KBH-_coverwidgets
Kontakt
Carsten Sørensen, partner, OJ Rådgivende Ingeniører

Brug for en rådgivende ingeniør i Roskilde?

Kontakt gerne partner og tegnestuechef Carsten Sørensen

OJ Rådgivende Ingeniører Roskilde