OJ Rådgivende Ingeniører Sønderborg

Få ingeniørfaglig rådgivning til dit byggeprojekt i lokalmiljøet i og omkring Sønderborg.
Som rådgivende ingeniører i Sønderborg har vi altid fokus på den kontekst, som byggeriet skal spille sammen med, og som rådgivere er vi med hele vejen fra første idé til færdigt bæredygtigt byggeri.

Du kan få hjælp til dit byggeprojekt i hele landet og fra kontoret i Sønderborg dækker vores rådgivende ingeniører bl.a. også lokalområderne omkring Aabenraa, Haderslev, Tønder, Ribe og nordpå til Kolding og Esbjerg.

OJ Rådgivende Ingeniører Sønderborg

Med os som rådgivende ingeniører i Sønderborg får du hele pakken

Vores rådgivende ingeniører fra afdelingen i Sønderborg sørger altid for at arbejde tæt sammen med alt fra arkitekter og totalentreprenører til private investorer eller offentlige myndigheder på vores projekter.

Du kan til hver en tid få svar på dine spørgsmål og kvalificeret rådgivning, uanset om det omhandler en renoveringsopgave, ombygning af en eksisterende ejendom eller nybyggeri.

Vi sætter en ære i at være tilgængelige og opdaterede på seneste nyt i branchen. Det betyder også, at vores rådgivende ingeniører kan hjælpe dig med alle aspekter af moderne byggeri. Har du brug for en totalrådgiver med alle de nødvendige ingeniørfaglige kompetencer, kan du også få én samlet løsning eller vi kan bistå dig som bygherrerådgiver fra start til slut. Vores specialister giver også gerne deres indspark til dit projekt, hvad enten det drejer sig om fx miljørådgivning, commissioning, statiske start- og sluterklæringer eller DGNB-certificeringer.

Har du brug for at få udført geotekniske undersøgelser i forbindelse med dit projekt, udfører vores geotekniske afdeling undersøgelser i hele landet med egne borerigge og de udtagne prøver analyseres efterfølgende i vores eget laboratorium i Sønderborg.

OJ Rådgivende Ingeniører, karriere, job

Brandrådgivning eller commissioning

Sikkerheden inden for det brandtekniske område kan kompetente brandrådgivere fra vores datterselskab OJ Brandrådgivning sørge for. På den måde kan dit projekt leve op til alle gældende regler og standarder inden for det brandtekniske område.

Søger du kvalitetsstyring gennem hele projektet, er vores specialister inden for commissioning klar til at rådgive dig. Det kan være oplagt ved komplekse installationer, der skal spille sammen med resten af økonomien. Maksimal ressourceudnyttelse er øverst på dagsordenen fra start til slut – også efter ibrugtagning. Rådgivningen kan også betale sig under renoveringer, da vores specialister ser på rentabiliteten af udskiftning af installationsdele eller på at opnå et forbedret samspil mellem de forskellige installationer.

OJ Brandrådgivning, brandsikring, text image, Lager-inkl.-pulverslukkere

Bliv rådgivende ingeniør i Sønderborg

Vil du være en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab på kontoret i Sønderborg – hvor både udsigten fra din arbejdsplads og frokostordningen er fremragende? Kontakt meget gerne vores HR-afdeling for at høre nærmere eller læs mere om en karriere i OJ Rådgivende Ingeniører nedenfor.

Oluf-Jørgensen-KBH-_coverwidgets
Kontakt
Carsten-Stig_400x500-Oluf-Jørgensen

Kontakt en rådgivende ingeniør i Sønderborg

Kontakt gerne en rådgivende ingeniør i Sønderborg, hvis vi kan hjælpe dig eller din virksomhed videre med et projekt i det sønderjyske område.

Videnshuset,-Sønderborg-2