OJ Rådgivende Ingeniører i Vejle

Som rådgivende ingeniører med opgaver i og omkring Vejle løser vi mange forskellige og meget spændende opgaver for både små og store kunder

Vi er i OJ Rådgivende Ingeniører med ni lokale kontorer landsdækkende og på kontoret i Vejle løser vores rådgivende ingeniører opgaver for kunder i hele Sydøstjylland, herunder Fredericia, Kolding, Middelfart, Haderslev og Vejen.

OJ Rådgivende Ingeniører, Vejle

Totalrådgivning, bygherrerådgivning eller projektledelse

De rådgivende ingeniører på kontoret i Vejle kan hjælpe dig med hele pakken af rådgivningsydelser i forbindelse med dit projekt som fx bygherrerådgiver eller projekteringsleder. Hos os kan du få en samlet løsning eller rådgivning knyttet til et eller flere specialområder, såsom geoteknik, miljørådgivning, cirkulært byggeri eller andre specialområder.

Den ingeniørfaglige rådgivning kan være inden for alle aspekter af moderne byggeri og knytte sig til nybyggeri, renoveringsprojekter eller ombygninger af eksisterende ejendomme.

geoteknisk undersøgelse, OJ Rådgivende Ingeniører

Bæredygtighedskonsulent eller miljørådgiver i Vejle

Uanset om du har brug for en bæredygtighedskonsulent, en miljørådgiver, en VVS-ingeniør eller certificeret statiker – på kontoret i Vejle er vores rådgivende ingeniører og specialister klar til at hjælpe med både små og store opgaver.

Specielt bæredygtighed skal indtænkes gennem hele byggeprocessen, både i DNGB-certificeret og svanemærket byggeri, og det kan vores bæredygtighedskonsulenter rådgive dig om.

Vores miljørådgivere hjælper med en bred vifte af miljørelaterede problemstillinger herunder jord- og grundvandsforurening, screening af miljøfremmede stoffer i bygningsmaterialer samt miljømæssige problematikker ved affaldssortering.

Se oversigten over vores kompetencer og rådgivningsområder.

Byggepladsbesøg,-text-image,-OJ-Rådgivende-Ingeniører

Vil du have en karriere som rådgivende ingeniør?

Er du bygherrerådgiver, projektleder, bæredygtighedskonsulent, bygningskonstruktør eller måske certificeret statiker, og ønsker du at blive en del af OJ Rådgivende Ingeniører i Vejle?

Kontakt meget gerne vores tegnestuechef Michael Meldgaard Thomsen eller HR-afdelingen på hr@ojas.dk . Du kan også se mere på vores karriereside – vi vil glæde os til at byde dig velkommen på kontoret i Vejle.

Oluf-Jørgensen-KBH-_coverwidgets
Kontakt
OJ Rådgivende Ingeniører, Michael Meldgaard

Brug for en rådgivende ingeniør i Vejle?

Kontakt gerne tegnestuechef Michael Meldgaard Thomsen direkte eller besøg vores kontor på Vejle Stadion, Roms Hule 4, 4., 7100 Vejle.

OJ-Rådgivende-Ingeniører-Vejle,-550x700