OJAS Nyhed

Mads lod ikke ordblindhed stå i vejen for sin karriere som rådgiver.

Hos OJ Rådgivende Ingeniører er vi stolte af Mads. Han lod ikke ordblindhed og dårlige oplevelser fra folkeskolen, stå i vejen for en videregående uddannelse. Læs om hans arbejde, som rådgiver på kontoret i Odense.

Forside / Nyheder / Mads lod ikke ordblindhed stå i vejen for sin karriere som rådgiver.

Installatøruddannelse ledte Mads på en ny karrierevej

Ordblindhed og dårlige oplevelser fra folkeskolen behøver ikke stå i vejen for en videregående uddannelse. Det kan Mads Winther fra kontoret i Odense skrive under på. Efter 8 år i sikkerhedssko valgte Mads at læse videre til VVS-installatør og den beslutning har sendt ham i en helt ny retning i sit arbejdsliv, hvor han nu sidder som rådgiver på kontoret i Odense.

Mads haft en snak med UCL – Erhvervsakademi og Professionshøjskolen i Odense om sin historie, forløb og nuværende arbejdssituation, hvor han arbejder rådgivende VVS-installatør på både små og store opgaver. Lige nu arbejder Mads bl.a. med et byggeri af 38 boliger i Middelfart, der skal opføres på en gammel oliegrund. En opgave der, udover hans faglige viden, kræver masser af koordinering, overblik og skarp kommunikation.

At sadle om og komme tilbage på skolebænken efter 8 år var ikke nogen nem beslutning for Mads.

– Det der med at vænne sig til at sidde stille og arbejde ved en computer, det er hårdt i de tre første måneder. Der skal man bare give den en skalle. Underviserne sagde ofte: ”Hvis I når efterårsferien, så klarer i også hele uddannelsen.” Og de fik jo ret siger Mads med et smil.

– Man skal huske sig selv på, at man gør tingene for sig selv. Det er din egen karriere, liv og fremtid, der er på spil, afslutter Mads.

Læs hele karriere-casen med Mads her.

Fotos: ucl.dk