OJAS Nyhed

Ny hovedindgang til Den Gamle By, Aarhus

På projektet med den nye hovedindgang til Den Gamle By i Aarhus har vi bidraget med projekteringsledelse og al ingeniørfaglig rådgivning.

Forside / Nyheder / Ny hovedindgang til Den Gamle By, Aarhus

Ny hovedindgang til Den Gamle By, Aarhus.

Ønsket om en ny hovedindgang til Den Gamle By i Aarhus udspringer fra et ønske om at blive en mere integreret del af kulturstrøget, der går fra Musikhuset og AROS over Godsbanen til Væksthusene i Botanisk Have. Det var også essentielt, at den nye hovedindgang skulle kunne imødekomme det stigende besøgstal og give bedre adgang for personer med handicap. Derudover skulle hovedindgangen have en umiddelbar nærhed til parkering og næste etape af letbanen, som kommer til at krydse byrummet foran hovedindgangen.

På dette spændende projekt har vi varetaget alle ingeniørydelser i forbindelse med projektering, udbud, opfølgning og tilsyn på byggepladsen samt generel byggeledelse. Herunder har vi også udført geotekniske undersøgelser samt rådgivet om commissioning og brandtekniske udfordringer.

Se mange flotte billeder og læs meget mere om projektet og hvordan bl.a.  en markant trækonstruktion spiller en stor rolle i opbygningen af hovedindgangen – dette ud fra en idé om at skabe en tilknytning til Den Gamle Bys håndværkstraditioner.

Se mere her: https://ojas.dk/referencer/den-gamle-by-aarhus/