OJAS Nyhed

Ny tegnestuechef til afdelingen i Aarhus

Erfaren Aarhus-profil skal videreføre den positive udvikling af Oluf Jørgensens afdeling i Aarhus

Forside / Nyheder / Ny tegnestuechef til afdelingen i Aarhus

Tegnestuechef Aarhus

Pressemeddelelse 15.12.2020

Erfaren Aarhus-profil skal videreføre den positive udvikling af Oluf Jørgensens afdeling i Aarhus

D. 1/12 2020 tiltrådte den erfarne og branchekendte Lars Svenningsen som ny chef for Aarhus afdelingen på Europlads 16 hos Rådgivende Ingeniørfirma Oluf Jørgensen A/S.

Lars Svenningsen kommer fra en stilling som afdelingschef for INGENIØR´NES afdeling i Århus, men har tidligere været 28 år, bl.a. som adm. direktør i den aarhusianske rådgivningsvirksomhed Bascon A/S, som i 2016 blev solgt til COWI.

”I Lars Svenningsen har vi fået en utrolig kompetent og erfaren profil til at videreføre og understøtte væksten på kontoret i Aarhus. Lars besidder et stærkt kendskab til det østjyske marked og har et strategisk overblik, høj faglighed og det rette kundefokus, så vi ser meget frem til dette samarbejde” udtaler adm. direktør Brian Andreasen.

”Jeg er utrolig glad for at været blevet en del af en organisation med et stærkt DNA og knap 75 års erfaring inden for byggeri og anlæg. Jeg ser frem til at skulle samarbejde med meget kompetente kollegaer på tværs af kompetenceområder, hvor vi skal være kundernes foretrukne rådgivende ingeniører.

. Vi skal være tætte på kunderne og en attraktiv sparringspartner igennem hele processen.” forsætter Lars Svenningsen.

​Den nuværende tegnestuechef Kenneth J. Thonsgaard overgår til en nyoprettet stilling som Forretningschef med ansvar for det forretningsmæssige område for alle 6 tegnestuer i Oluf Jørgensen A/S. ”Med tilgangen af en så erfaren og faglig stærk profil som Lars, er jeg helt tryg ved at overlade stafetten og ansvaret for Aarhus-afdelingen til ham. Jeg glæder mig til at følge udviklingen og se Lars udbygge det stærke forretningsmæssige fundament, vi har skabt i Aarhus siden 2017” udtaler Kenneth J. Thonsgaard.

På kontoret i Aarhus er de ca. 40 medarbejdere en god blanding af erfarne og yngre kræfter og foruden Lars Svenningsen består ledergruppen på kontoret i Aarhus af Morten Prinds, Nikolaj Peter Mortensen og Ronny Petersen.

”Min første tid på kontoret har været fokuseret på at lære mine nye kollegaer og faste samarbejdspartnere at kende. Jeg kommer i de kommende måneder til at have stor fokus på at udvikle de gode eksisterende partnerskaber og samtidig arbejde på at skabe nye kunderelationer og vise, hvordan vi i Oluf Jørgensen A/S differentierer os fra konkurrenterne i markedet. Det er en kompleks branche i stor udvikling og vi fokuserer i høj grad på værdiskabelse i samarbejdet med kunderne og vil vise vores gode evne til at forstå og handle på deres udfordringer” afslutter Lars Svenningsen.

​Markant vækst i Oluf Jørgensen A/S

De seneste år er udviklingen gået stærkt for Oluf Jørgensen A/S og virksomheden beskæftiger i dag 250 medarbejdere fordelt på 6 kontorer på tværs af landet i Aarhus, Sønderborg, Odense, Roskilde, København samt hovedkontoret i Horsens. Særligt det seneste årti har væksten været markant, senest med opkøb af konkurrenten SlothMøller A/S i Sønderborg i 2019.

Virksomhedens fokus er på balanceret vækst og den er kendetegnet ved en flad struktur, korte beslutningsveje og et stærkt tværgående samarbejde og faglig sparring på tværs af organisationen.

Yderligere oplysninger:

Brian Th. Andreasen – CEO og partner

bta@ojas.dk

Tlf. 40 34 86 12

​Lars Svenningsen- Tegnestuechef

ls@ojas.dk

Tlf. 21 60 19 11