OJAS Nyhed

Nye og større lokaler til afdelingen i Kbh.

På kontoret i København var der brug for mere plads og vi er derfor flyttet fra lokalerne i Kødbyen til nye og større lokaler på Otto Busses Vej 7, 4 sal.

Forside / Nyheder / Nye og større lokaler til afdelingen i Kbh.

VI FLYTTER I NYE OG STØRRE LOKALER I CENTRUM AF KØBENHAVN

På kontoret i København var der brug for mere plads og vi er derfor flyttet fra lokalerne i Kødbyen til nye og større lokaler på Otto Busses Vej 7, 4 sal.

​”Pr. 7/9 flytter vi ind i de gamle DSB-bygninger i Jernbanebyen, hvor der på 4. sal er indrettet stort, lyst og flot kontormiljø til vores mere end 35 medarbejdere,” udtaler partner og tegnestuechef Fatime Dauti.

”I de senere år har vi været på en spændende vækstrejse, både organisatorisk og i forhold til de projekter vi beskæftiger os med. Med en række nye projekter på bedding, går vi en spændende fremtid i møde og søger lige nu hele 9 medarbejdere mere, så der er brug for nye rammer for at følge med det stigende antal opgaver,” forsætter hun.

​”At det så har været muligt for os at flytte ind i et område i København, som pt. undergår en spændende, stor og gennemgribende udvikling, synes vi, som rådgivende ingeniører, selvfølgelig også er enormt interessant og fyldt med muligheder”, afslutter Fatime.

Læs mere om Oluf Jørgensensen A/S her eller se ledige stillinger her.

Ny adresse: Otto Busses Vej 7, 4 (OBV028), 2450 København SV.

​Yderligere oplysninger omkring flytningen, kontakt venligst partner og tegnestuechef Fatime Dauti, fd@ojas.dk eller 28127697.