OJAS Nyhed

Bæredygtigt byggeri i Bellinge

Hos Oluf Jørgensen har vi fået et nyt spændende projekt med 43 bæredygtige almene boliger i den nye bydel Bellinge Fælled i Odense SV.

Forside / Nyheder / Bæredygtigt byggeri i Bellinge

Spændende ny opgave med bæredygtige almene boliger i Bellinge på Fyn

I dag blev det offentliggjort, at vi skal være med til at realisere et projekt med 43 nye bæredygtige almene boliger på Dalstrøget i den nye bydel Bellinge Fælled i Odense SV.

Bæredygtige boliger, Dalstrøget

Det nye boligområde er beliggende i naturskønne omgivelser med kort afstand til skoler, indkøbsmuligheder og med kort afstand til Odense centrum bliver det attraktivt for mange forskellige beboergrupper. Selve boligerne bliver suppleret af et dejligt overdækket fællesområde og væksthus, som grundlag for etablering af et godt naboskab. Boligerne og projektet som helhed tænkes sammen med terrænet og der er i det hele taget lagt stor vægt på, at det skal understøtte naturen og biodiversiteten i området.

​Hos Oluf Jørgensen bidrager vi med ingeniørfaglig rådgivning og vi glæder os til at samarbejde omkring endnu et projekt med bæredygtigt boligbyggeri, hvor boligerne skal certificeres til DGBN Guld.

​Projekteringsarbejdet starter med samme og første spadestik forventes at finde sted ultimo 2020. Indflytning af de første beboere forventes, at kunne finde sted i foråret 2022.

Projektet udføres i et tæt partnerskab med STB BYG, Kullegaard Arkitekter og boligorganisationen Civica.

Ønsker du at høre mere om projektet eller har du en forespørgsel vedr. et lignende projekt, kontakt os venligst på tlf. 6611 6477

Se referencer fra andet alment byggeri her.

Læs mere om hvordan vi arbejdet med bæredygtigt byggeri her.