OJAS Nyhed

Renovering af 208 boliger i Struer

Vi glæder os meget til at skulle bidrage med alle ingeniørfaglige discipliner til et stort renoveringsprojekt omhandlende 208 boliger.

Forside / Nyheder / Renovering af 208 boliger i Struer

Nyhed – Stort renoveringsprojekt af 208 boliger

Vi glæder os meget til at skulle bidrage med alle ingeniørfaglige discipliner til et stort projekt omhandlende 208 boliger på Baunevænget i Struer. Boligerne er opført som ”slyngede” kædehuse, bygget i 4 afsnit i perioden 1981-1988 og skal renoveres, så de bliver tidssvarende inden for en række områder. Projektet omfatter bl.a. renovering af klimaskærmen, ombygning af 57 boliger til tilgængelighedsboliger, sammenlægning af 14 boliger, renovering af køkken og badeværelser samt forbedringer af indeklimaet i boligerne. Der skal yderligere ske renovering af kloak og belægninger i terræn.

​Holdet sættes denne gang af stærke samarbejdspartnere med NordVestBO Ejendomsadministration Aps som bygherre og ERIK Arkitekter som totalrådgiver.

​Ønsker du at høre mere om projektet eller har du en forespørgsel vedr. et lignende projekt, kontakt os venligst på tlf. 7562 3499 eller horsens@ojas.dk

​Se referencer fra andre renoveringsprojekter her.