Digitalt byggeri

Også rådgivningsbranchen har i de senere år været på en digital udviklingsrejse, og neden for kan du læse mere om, hvordan vi arbejder med det digitale byggeri i OJ Rådgivende Ingeniører A/S

Konstruktion, konstruktionsingeniør, kompetencer, Oluf Jørgensen A/S
Digitale værktøjer

Digitale værktøjer

Hos OJ Rådgivende Ingeniører udfører vi mange komplekse byggerier for ambitiøse bygherrer, og derfor er det en selvfølge, at det digitale byggeri er i højsædet.

 

Det digitale byggeri danner grundlag for samarbejdet på tværs af fagdiscipliner in house så vel som eksternt. Ud over de traditionelle bygningsdiscipliner favner det digitale samarbejde ligeledes også i højere grad DGNB, brand, kloak og anlæg.

 

I vores daglige arbejde anvender vi forskellige digitale redskaber, eksempelvis:

 

 

  • Revit
  • Dynamo
  • Solibri
  • BIM-Collab
  • BIM 360

 

 

  • MagiCAD
  • IES (Integrated Environmental Solutions)
  • FEM-Design
  • Robot
  • Civil 3D

BIM - Building Information Modeling

BIM er et af de vigtigste værktøjer vi anvender dagligt i forbindelse med modellering af bygningsmodeller i 3D. De danner grundlag for udvikling og koordinering af projekterne, og letter processer i forhold til at visualisere og analysere holdbare ingeniørløsninger. Når vi arbejder med digitale bygningsmodeller, sikrer vi et bedre flow på projekterne, fordi 3D-modellerne er med til at skabe bedre overblik og gennemskuelighed, hvilket medfører et bedre grundlag når der skal tages projektmæssige beslutninger.

Vi yder en ekstra indsats i forhold til at levere bygningsmodeller af højeste kvalitet, da dette gavner samarbejdsprocesserne som helhed. Vores samarbejdspartnere og kunder kan stole på, at både geometri og data de modtager er valid. På baggrund af dette kan vi automatisere nogle af egne arbejdsgange, som medfører en højere kvalitet på projektet, da vi kan bruge mere tid på gode beslutninger, og mindre tid på trivielt gentagelsesarbejde.

Oluf-Jørgensen,-Rådgivende-Ingeniører,-text_image

Informations- og kommunikationsteknologi - IKT

Når det kommer til Informations- og kommunikationsteknologi (IKT), er vi på alle tegnestuer dækket ind med dygtige medarbejdere, der er klar til at varetage og sikre, at IKT-specifikationer og -krav bliver overholdt på projekterne. Vi koordinerer med samarbejdspartnere og bygherrer, så det sikres, at vi opfylder krav fra IKT-bekendtgørelsen, hvilket medfører en smidig proces når det kommer til udveksling af modeller og dokumenter.

For at styrke vores viden samt bidrage til byggebranchen som helhed, deltager vi ligeledes i den videre udvikling af værktøjer for brancheorganisationer som f.eks. BIM7AA og Molio.

Digitalt byggeri i Oluf Jørgensen

Hør om vores erfaringer fra arbejdet med BIM360 på et stort projekt i Horsens.

Bygherrerådgivning: Salgschef Morten Prinds, Oluf Jørgensen

Giv dit næste byggeprojekt den bedste start

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at føre din byggeversion ud i livet. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Rørfabrikken, Horsens, Oluf Jørgensen