OJAS Nyhed

Erfaringer fra arbejdet med Nyt Aalborg Universitetshospital

Hos Oluf Jørgensen har vores medarbejdere en alsidig hverdag, hvor de beskæftiger sig med både små og store projekter inden for mange forskellige områder. Læs om Mads erfaringer med opførelsen af Nyt Aalborg Universitetshospital.

Forside / Nyheder / Erfaringer fra arbejdet med Nyt Aalborg Universitetshospital

ERFARINGER FRA ARBEJDET MED ET STORT UNIVERSITETSHOSPITAL

​Medarbejdererfaringer fra arbejdet med det store Universitetshospital i Aalborg, NAU.

Hos Oluf Jørgensen har vores medarbejdere en alsidig hverdag, hvor de beskæftiger sig med både små og store projekter inden for mange forskellige områder. På nuværende tidspunkt er flere medarbejdere bl.a. beskæftiget som en del af en teknikerentreprise, der tager del i projektet omkring opførelsen af det 150.000 m2 store nye sygehus i Aalborg, NAU, Nyt Aalborg Universitetshospital. Et projekt, der stiller høje krav til fagligheden, men hvor bl.a. kommunikation også spiller en nøglerolle for at samarbejdet mellem alle involverede parter går op i en højere enhed. På pladsen skal de tekniske løsninger koordineres med øvrige interessenter såsom entreprenører, øvrige rådgivere og bygherreorganisationen for at få tingene til lykkes.

VVS-fagtekniker Mads, som har fornøjelsen af at være en del af teknikentreprisen, udtaler ”At være en del af sådan et stort og omfangsrigt projekt har helt bestemt udvidet min faglige horisont og givet mig en erfaring, som jeg kan bruge videre hen. Fx har jeg tilegnet mig vigtig viden om tekniske installationer i et meget kompliceret samarbejde mellem forskellige fagentrepriser, en viden som jeg helt sikkert vil kunne anvende på mange kommende projekter.”

​Kunne du tænke dig at læse mere om nogle af de sundhedsbyggerier, som vi har taget del i? Læs mere her.

​Eller ønsker du at få en uforpligtende snak omkring rådgivning på dit byggeri, kontakt os gerne på tlf. 75623499.