OJAS Nyhed

Nyt stort bæredygtigt domicil til Nic. Christiansen Gruppen

Stort projekt, der certificeres til DGNB-Guld. Vi står for bl.a. projekteringsledelse, IKT-ledelse, bæredygtighedsledelse og brandrådgivning.

Forside / Nyheder / Nyt stort bæredygtigt domicil til Nic. Christiansen Gruppen

Nyt stort bæredygtigt domicil til bilimportør

Vi har påbegyndt projekteringen af en ny stor spændende opgave med nyt domicil med kontor- og uddannelsesfaciliteter, atrium og showroom til bilimportøren Nic. Christiansen Gruppen i Kolding.

Opgaven lyder på 9.550 kvm fordelt på fem etager og p-kælder og byggeriet skal DGNB-certificeres til minimum Guld.

Der bliver plads til ca. 200 medarbejdere med varierede kontorarbejdspladser og moderne møderum, et akademi til undervisning af mekanikere og forhandlere samt et stort showroom til udstilling af biler og ny teknologi.

Illustrationerne skildrer flot hvordan husets hjerte er et lyst og åbent atrium, der skaber åbenhed og synlighed mellem etagerne i hele højden. Den store amfi-siddetrappe bliver et fleksibelt samlingspunkt for både medarbejdere og kunder. Bygningens stueetage rummer udover receptionen også showroom, auditorium, undervisningsfaciliteter, mødelokaler og tv-studie, mens kontorfaciliteterne befinder sig på de øvre etager.

Se meget mere om det spændende projekt på vores hjemmeside, hvor du bl.a. kan læse om, hvordan der er skabt et spændende bånd mellem det nye og gamle domicil med bl.a. genbrug af knuste materialer i dele af det nye gulv.

Vi glæder os til et spændende projekt i samarbejde med arkitektfirmaet Rum, totalentreprenør Kjæhr & Trillingsgaard.

Domicilet forventes klar til indflytning i oktober 2024.

Læs mere om projektet her: https://ojas.dk/referencer/nyt-domicil-til-nic-christiansen-gruppen/

De flotte illustrationer er fra Rum Arkitekter.