Oluf Jørgensen A/S vokser og åbner i København​

Vi er stolte over at have åbnet vores fjerde afdeling, denne gang i et af Københavns mest trendy og kreative erhvervsområder, Kødbyen. Faktisk vokser Oluf Jørgensen A/S så hurtigt, at vi kan bruge alle de ingeniører, vi kan få.

Det er en stigende indgang af ordrer, samt vores intention om at være så tæt på kunderne som muligt, der ligger bag etableringen af vores fjerde kontor. Oluf Jørgensen A/S har i forvejen afdelinger i Horsens, Odense og Roskilde, og er blandt de største privatejede rådgivende ingeniørfirmaer. Med etableringen af det nye kontor, kommer vi endnu tættere på de opgaver, der ligger i hovedstaden.

”Vi har over de seneste par år ansat 15 nye medarbejdere hvert år og vi kan med glæde konstatere, at ordrebøgerne vokser over hele landet. Alene i København har vi inden for den seneste tid haft spændende opgaver på Statens Museum for Kunst, på Panuminstituttet, flere boligbyggerier i det nye bæredygtige Nordhavnen, bebyggelser i Carlsbergbyen samt fornyelse af Købmagergade. Derfor er åbningen af den fjerde afdeling i København oplagt for os", siger rådgivende ingeniør Brian Th. Andreasen, der ud over at være partner er administrerende direktør for Oluf Jørgensen A/S.

Et vækstmiljø

Placeringen i Kødbyen er valgt med omhu, fordi der netop i disse år skyder en række meget kreative virksomheder op i det store byggeri på Vesterbro.

”Vi ønsker at være en del af et kreativt og frodigt vækstmiljø og i Kødbyen ser vi i høj grad konturerne af en spændende blanding af virksomheder inden for arkitektur, design og kommunikation. Det er en naturlig ramme for os at indgå i”, siger Thomas Hansen, som er daglig leder af afdelingen i København.

”Vi vil ligge i centrum af byen, hvor der er liv og hvor der er puls. Vi ønsker ikke at placere os i en forstad og centralisere os i et stort domicil, som mange af vores kolleger gør. Det er vigtigt, at vi har et kontor, hvor alle kender hinanden og er tæt på hinanden, samtidig med at der lige uden for døren er et attraktivt miljø. Det øger arbejdsglæden”, siger Thomas Hansen.

Det er dog ikke kun i hovedstadsområdet, at det går stærkt for Oluf Jørgensen. Blandt de opgaver, der andre steder i landet har bidraget til væksten i vores 70 år gamle virksomhed, er deltagelse i rådgiverkonsortier på de to supersygehuse i Aalborg og Odense med en byggesum på 11 milliarder kroner.

”Ligesom med boligbyggeri har opgaver inden for sundhedssektoren udviklet sig til at være et af vores specialer”, siger Thomas Hansen.


Krav til kreativiteten

Hos Oluf Jørgensen A/S dækker vi et meget bredt spektrum af opgaver, lige fra de enkeltstående opgaver for husejere til supersygehusene:

”Det betyder også, at vi forventer af vores ingeniører, at de kan omstille sig til mange typer af opgaver, når opgaven den ene måned handler om boliger, den næste om børnehaver og den tredje om sygehuse. Det stimulerer i vores øjne til større kreativitet hos den enkelte ingeniør, som så samtidig har over 110 kollegers kompetencer og erfaring at trække på, når den konkrete opgave kræver det”, siger Brian Th. Andreasen.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte en af vores afdelinger eller vores medarbejdere.

AARHUS

Tlf.: +45 7562 3499

​Europaplads 16

8000 Aarhus C

Åbn i Google Maps »

Mail: aarhus@ojas.dk​​

HORSENS

Tlf.: +45 7562 3499

Langmarksvej 34

8700 Horsens

Åbn i Google Maps »

Mail: horsens@ojas.dk​​​

ODENSE

Tlf.: ​+45 7562 3499

​Klokkestøbervej 18, 1

5230 Odense M

Åbn i Google Maps »

Mail: odense@ojas.dk​​​​

ROSKILDE

Tlf.: ​+45 7562 3499

​Knudsvej 44 C

4000 Roskilde

Åbn i Google Maps »

Mail: roskilde@ojas.dk​​​​​

KØBENHAVN

Tlf.: ​+45 7562 3499

Otto Busses Vej 7, 4. sal.

2450 København​ SV.

Åbn i Google Maps »

Mail: kbh@ojas.dk​​​​​