OJAS Nyhed

Rammeaftale med Kriminalforsorgen vundet

Som en del af et stærkt team har vi netop vundet en fireårig rammeaftale med Kriminalforsorgen.

Forside / Nyheder / Rammeaftale med Kriminalforsorgen vundet

Flerårig rammeaftale vundet

Som en del af et stærkt team har vi netop vundet en fireårig rammeaftale med Kriminalforsorgen.

Om aftalen:

Der er lagt op til at Kriminalforsorgen i de kommende år skal gennemføre flere større byggeprojekter for at kunne afbøde det pres, der aktuelt er på kapaciteten, personalet og de nuværende fysiske rammer i flere af Kriminalforsorgens nuværende bygninger rundt i landet.

Tildelingen af aftalen sker på baggrund af en udbudsproces og indbefattet i aftalen er en option på forlængelse aftalen i yderligere 3 år.

 

Teamet:

Med de virksomheder, som indgår i rådgiverteamet, vil Kriminalforsorgen få adgang til stor faglig viden på området og stærke tekniske kompetencer i relation til sikrede bygninger.

Som et samlet team kan der i høj grad sikres lokal tilstedeværelse i alle landsdele, en robust organisering, samt specialistviden indenfor bæredygtighed, restaurering og ikke mindst sikkerhed og sikringsteknik, som er så afgørende for Kriminalforsorgens projekter.

”Vi glæder os nu til, i det kommende år, at tage hul på mange spændende projekter for Kriminalforsorgen og i et stærkt samarbejde med alle andre parter i teamet” udtaler Partner i OJ Rådgivende Ingeniører, Thomas Hansen.

Samarbejdspartnere:

Alex Poulsen Arkitekter

Viborg Ingeniørerne

ERIK arkitekter

Molter Consult

 

Se flere  renoveringsreferencer her.

Læs mere om vores arbejde med DGNB-certificeringer og bæredygtige byggerier her.