Rådgivende ingeniørfirma

5-øren, boliger, dagligvarebutik og daginstitution.

Oprindeligt indeholdt projektet projektering af Guldsmeden Hotels nye hotel med tilhørende fitnesscenter og café, AAB almene ungdomsboliger, private ungdomsboliger, dagligvarebutik samt privat daginstitution. Efter endt projektering blev hotellet ændret til ungdomsboliger.

Reference Oluf Jørgensen, 5-øren, hotel, erhverv, boliger

 

På Engvej i København S har vi projekteret etableringen af Guldsmeden Hotels nye hotel med tilhørende fitnesscenter og café, AAB almene ungdomsboliger, private ungdomsboliger, Netto dagligvarebutik, café samt privat daginstitution. Efter endt projektering blev hotellet sløjfet af planerne og ændret til flere ungdomsboliger.

Etableringen sker ved ombygning af fire treetagers erhvervsblokke med et samlet areal på 17.311 m² samt etablering af en ny etage, så det samlede areal bliver på ca. 24.000 m².
Første projekt indeholdt projektering af en ombygning af ejendommen til 8.900 m² hotel med 270 værelser samt 11.600 m² ungdomsboliger, heraf skal 25 % være almene boliger. Derudover etableres 1.600 m² fitnesscenter, 200 m² café, 1.200 m² dagligvareforretning samt 700 m² daginstitution. Efterfølgende blev hotellets værelser indrettet til ungdomsboliger og projektet indeholder nu 276 studieboliger og f.eks.. lobbyen blev indrettet til fælleskøkken og opholdsrum med bordfodbold.

Bygherre:

Gefion Group A/S

Arkitekt:

AI A/S og Opland Landskab

Rådgivningsform

Delt rådgivning

Størrelse:

24.000 m²

Udført:

2018-2021

Spændende byggeri med ikonisk panoramabro og flot udsigt.

Vi er som ingeniører med til at formgive det nye byggeri, der giver bygherre stor synlighed. De eksisterende blokke totalrenoveres, og oven på blokkene placeres på tværs en ikonisk panoramabro, der hermed forbinder de fire bygningskroppe.

Panoramabroen får en facade i glas og tombak og broen sikrer samtidig en flot udsigt til Kastrup Fort og Øresund. Byggeriet får åbne stueetager, pudsede facader i lyse toner og varieres med forskudt placerede vinduespartier over stueetagen. Tagflader udnyttes til tagterrasser til boligerne.

En del af opgaveløsningen har desuden omfattet registrering, planlægning, omlægning, renovering og nyetablering af installationer.

Boliger og dagligvarebutik side om side.

Text-image-supermarket
Kontakt
Brandrådgivning: Thomas-Hansen-Oluf-Joergensen-KBH

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Få glæde af en erfaren samarbejdspartner, der yder professionel rådgivning hele vejen rundt om dit byggeprojekt.

Rørfabrikken, Horsens, Oluf Jørgensen