Rådgivende ingeniørfirma

5-øren, hotel, butik og boliger

Etablering af Guldsmeden Hotels nye hotel med tilhørende fitnesscenter og café, AAB almene ungdomsboliger, private ungdomsboliger, dagligvarebutik, café samt privat daginstitution

Reference Oluf Jørgensen, 5-øren, hotel, erhverv, boliger

 

På Engvej i København S har vi projekteret etableringen af Guldsmeden Hotels nye hotel med tilhørende fitnesscenter og café, AAB almene ungdomsboliger, private ungdomsboliger, Netto dagligvarebutik, café samt privat daginstitution.

Etableringen sker ved ombygning af fire treetagers erhvervsblokke med et samlet areal på 17.311 m² samt etablering af en ny etage, så det samlede areal bliver på ca. 24.000 m².
Ejendommen ombygges til 8.900 m² hotel med 270 værelser samt 11.600 m² ungdomsboliger, heraf skal 25 % være almene boliger. Derudover etableres 1.600 m² fitnesscenter, 200 m² café, 1.200 m² dagligvareforretning samt 700 m² daginstitution.

Bygherre:

Gefion Group A/S

Arkitekt:

AI A/S og Opland Landskab

Rådgivningsform

Delt rådgivning

Størrelse:

24.000 m²

Udført:

2018-2021

Spændende byggeri med ikonisk panoramabro og flot udsigt.

Vi er som ingeniører med til at formgive det nye byggeri, der giver bygherre stor synlighed. De eksisterende blokke totalrenoveres, og oven på blokkene placeres på tværs en ikonisk panoramabro, der hermed forbinder de fire bygningskroppe.

Panoramabroen får en facade i glas og tombak, hvilket bliver et varemærke for hotellet. Panorama broen sikrer samtidig gæsterne en flot udsigt til Kastrup Fort og Øresund. Byggeriet får åbne stueetager, pudsede facader i lyse toner og varieres med forskudt placerede vinduespartier over stueetagen. Tagflader udnyttes til tagterrasser til boligerne.

En del af opgaveløsningen har desuden omfattet registrering, planlægning, omlægning, renovering og nyetablering af installationer.

Hotel, café, boliger og dagligvarebutik side om side.

Reference Oluf Jørgensen, 5-øren, hotel, erhverv, boliger
Kontakt
Brandrådgivning: Thomas-Hansen-Oluf-Joergensen-KBH

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Få glæde af en erfaren samarbejdspartner, der yder professionel rådgivning hele vejen rundt om dit byggeprojekt.

Rørfabrikken, Horsens, Oluf Jørgensen