Rådgivende ingeniørfirma

AAB afd. 25 - Genforeningspladsen

Helhedsplan og renovering af 258 lejligheder og 12 ungdomsboliger.

renovering, helhedsplan, reference, Oluf Jørgensen
Introduktion

Helhedsplan og gennemgående renovering

 

AAB’s afd. 25 er en karakteristisk, fuldmuret karrebebyggelse beliggende i det værdifulde kulturmiljø omkring Genforeningspladsen. Der har derfor været stor fokus på at vælge løsninger, der er nutidige og  fremtidssikre, men som samtidig er i harmoni med den eksisterende arkitektur.

Bebyggelsen består af 258 familieboliger og 12 ungdomsboliger, der er etableret i forbindelse med en tidligere tagrenovering. Alle lejligheder har været beboet under realiseringen af renoveringen.

Opgaven omfattede registreringer, forundersøgelser, udarbejdelse af helhedsplan og økonomisk grundlag for ansøgning til Landsbyggefonden samt efterfølgende gennemførelse og realisering af helhedsplanen med byggeledelse, projektopfølgning, fagtilsyn m.m.

Bygherre:

Boligforeningen AAB

Arkitekt:

Mangor & Nagel A/S

Rådgivningsform

Underrådgivning i totalrådgivning

Størrelse:

30.000 m²

Udført:

2013-2019

Fremtidssikring af almene boliger

Lejlighederne er fremtidssikret med udskiftning af de gamle køkkener og bad med nye og større badeværelser. Køkkenet er fornyet og såvel de lodrette stigestrenge og faldstammer som udsugning er udskiftet i alle lejligheder. Boligerne har endvidere fået etableret altaner, nye vinduer med koblede rammer samt renoveret facade.

Udover renovering af lejligheder er varmecentralen renoveret og varmeanlægget ændres til et to-strengssystem for at optimere varmeforbruget og sikre bedre komfort i alle boliger.

Stor og flot renovering af 258 lejligheder.

renovering, helhedsplan, reference, Oluf Jørgensen
Kontakt
Bygherrerådgivning: Salgschef Morten Prinds, Oluf Jørgensen

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Tag kontakt til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bidrage til høj kvalitet i dit byggeprojekt – fra ende til anden.

Contactperson – Retten i Roskilde – image