Idrætsfaciliteter på Skolen i Skoven

Projektet omfatter en fuldt udbygget skole med to spor, en fuldt udbygget multihal samt idrætsbaner i terræn. Såvel skole som multihal opføres som et lavenergiklasse 1 byggeri.

Multihallens bruttoareal udgør 1.650 m² og rummer blandt andet spring­grav på 37 m² med mekanisk betjening af pude, tværopdeling af hallen ved brug af el-betjent foldevæg samt klatrevæg. Herudover opstreges hallen til håndbold, minihåndbold, volleyball, basketball og badminton.

I bygningen indrettes endvidere omklædnings- og badefaciliterer samt de­poter til idrætsredskaber.

På grunden er der desuden anlagt boldbaner til blandt andet fodbold, bas­ketball, hockey og beachvolley i varierende størrelse og med forskelligt underlag som kunstgræs, græs, asfalt og sand. Herudover er der opført en én kilometer lang motionssti, som leder motionisten gennem forløbets bakkede ter­ræn forbi sø, boldbaner, frugtlund med bistader, amfiteater, naturlegeare­aler og forhindringsbane samt en BMX cykelbane med tilknyttet ”servicestation” til cyklerne.

Både inden- og udendørsarealer benyttes i dagtimerne af skolen samt af områdets beboere i eftermiddags- og aftentimerne.​

RÅDGIVNINGSDISCIPLINER

​Projektering af anlægsarbejder

Projektering af konstruktioner

Projektering af VVS og ventilation

Projektering af el-installationer

Fagtilsyn​​

​BYGHERRE

​Fredensborg Kommune

Svend Roald Jensen

72 56 59 34

svrj@fredensborg.dk

OPFØRT

2010-12

STØRRELSE

​Multihal: 1.650 m²

Skole ialt: 8.535 m²

Grund: 53.900 m²

ARKITEKT

​RUBOW arkitekter A/S samt

Lassen Landskab AS

​​