Rådgivende ingeniørfirma

Købke Hus - Carlsbergbyen

Bebyggelse med boliger, kontorlokaler, daglivarebutik, andet erhverv samt parkeringskælder

Købke Hus, Carlsbergbyen, Anlægsarbejde, almene boliger, Oluf Jørgensen

Købke Hus - Carlsberg Byen

  • Anlægsarbejde
  • Brandrådgivning
  • Brugerdialog
  • El-installationer
  • Fagtilsyn
  • Konstruktioner
  • VVS-installationer

I Københavns nye dynamiske bydel – Carlsberg Byen – har OJ Rådgivende Ingeniører projekteret en ny bebyggelse med boliger, kontorlokaler, dagligvarebutik, caféer samt parkeringskælder.

Som andre af bydelens øvrige byggerier har der været strenge arkitektoniske krav til byggeriet i den forholdsvis restriktive lokalplan.

 

Bygherre:

Carlsberg Byen P/S

Arkitekt:

White Arkitekter A/S og AK83 A/S

Entrepriseform:

Totalentreprise

Størrelse:

15.000 m²

Udført:

2015-18

Spændende bygning i Carlsberg Byen

Bebyggelsen er opført i Carlsbergs eksisterende kulturmiljø ud til Ny Carlsberg Vej – den centrale forbindelsesvej igennem Carlsberg Byen – som Bygningsklasse 2020 i varierende højde på 4-8 etager. Byggeriet er disponeret med butikken og kontorerne ud mod Ny Carlsberg Vej og med boligerne og caféerne mod de roligere pladser og bebyggelser.

Byggeriet omkranser et lukket og roligt haverum, placeret i 1. sals niveau da blandt andet butikken ligger under haverummet.
Afvanding fra haverummet samt tage sker efter principperne i LAR, herunder blandt andet grønne tage og permeable belægninger.

Købke Hus, Carlsbergbyen, Anlægsarbejde, almene boliger, Oluf Jørgensen

Bygningens konstruktion

Konstruktivt er bygningen kompleks, da byggeriet har fuld parkeringskælder samt det forhold at der ikke accepteres søjler i butikken som et traditionelt byggeri i denne størrelse ellers betinger.

Med kreative løsninger har vi projekteret et elementhus, som tilgodeser forholdene således at bygherren får en bygning, som har størst mulig fleksibilitet for diverse indretninger af butikken.

Købke Hus, Carlsbergbyen, Anlægsarbejde, almene boliger, Oluf Jørgensen
Kontakt
Anlægsarbejde: Carsten Digemann Stig, Oluf Jørgensen

Giv dit næste byggeprojekt den bedste start

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at føre din byggeversion ud i livet. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Contactperson – Retten i Roskilde – image