Rådgivende ingeniørfirma

Lystrup Svømmehal

Vi har leveret ingeniørydelser til tilbygning til eksisterende rammer for en af Danmarks største svømmeklubber. Det er blevet til et fleksibelt byggeri med mange facetter, der tilgodeser de mange forskellige brugergrupper i hverdagen.

OJ Rådgivende Ingeniører, svømmehal, projekteringsledelse
Ydelser

 

Rammerne for Lystrup Svømmeklub, som er en af Danmarks største svømmeklubber med godt 5000 medlemmer, var blevet for trænge og OJ Rådgivende Ingeniører har derfor siden 2018 været med på projektet med udvidelse af svømmehalsfaciliteterne.

Det var ambitionen at Lystrup Svømmehal med tilbygningen i fremtiden skulle blive et mere helstøbt anlæg med kapacitet til, at det eksisterende bassin og de nye faciliteter kunne fungere hver for sig, men også sammen, som et helstøbt og velfungerende kraftcenter.

Opført i hovedentreprise af Jens Jensen Murer & Entreprenør A/S.

Bygherre:

Lystrup IF, Svømning

Arkitekt:

GPP Arkitekter A/S

Entrepriseform

Hovedentreprise

Størrelse:

1.550 m²

Udført:

2018-2022

Et fleksibelt center

Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter indbyder efter ombygningen til mangeartede aktiviteter i såvel vand- og svømmemiljøet, som i centret i øvrigt. Det har i processen været særligt vigtigt, at indretning og brug af centret skulle være fleksibelt og inspirere til og udvikle socialt samvær mellem alle brugere.

Det nye børneområde samt varmtvandsbassinet giver i samspil med det eksisterende 25-meters bassin mulighed for, at Lystrup Svømnings ansatte kan køre flere parallelle og forskellige hold, uden at vandpoloholdet i det ene bassin generer babysvømningen ved siden af. På denne måde kan de gamle og nye faciliteter udnyttes maksimalt for at skabe et spændende og attraktivt aktivitetsprogram for alle aldre.

OJ Rådgivende Ingeniører, svømmehal, projekteringsledelse

Faciliteter

Projektet indeholdt flg. elementer:

  • Supplering med et interaktivt svømme- og vandmiljø til det eksisterende 25 meter bassin. Der er dermed mulighed for at klatre, spille vandbasket, dyrke vand-yoga mv. i aktivitetshuset.
  • Etablering af varmtvandsbassin, soppe- og aktivitetsbassin, wellness-spa, træningszoner, boblebænk, klatre- og træningsnet samt varmegrotte og sauna.
  • Nyt ankomstområde, som er delt i tre funktioner, ankomst, eventrum og fleksibelt lokale. Ankomstområdet fungerer også som café, information/billetsalg og fordelingsrum til medarbejderfaciliteter, toiletter samt omklædningsrum til besøgende og medarbejdere. Der blev også etableret et aktivt uderum samt nye klublokaler.
  • Projektet er udført med støtte fra Lokale- og Anlægsfonden.
OJ Rådgivende Ingeniører, svømmehal, projekteringsledelse
Kontakt
Bygherrerådgivning: Salgschef Morten Prinds, Oluf Jørgensen

Skal vi hjælpe med jeres næste projekt?

Kontakt os gerne for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer videre med jeres næste projekt.

Æbeløen,-Aarhus