Rådgivende ingeniørfirma

Odsherred Teater

Med dette projekt har Odsherred Teater fået renoverede faciliteter og en ny moderne teatersal og Nykøbing Sj. derved et nyt kulturhus for alle aldre.

Odsherred Teater, kultur, renovering, reference Oluf Jørgensen

 

 

Visionen for projektet har været at skabe nytænkende og langtidsholdbare rammer for Odsherred Teater ud fra tre forudsætninger: et kulturtilbud af høj kvalitet, en platform for samarbejde og et mødested for alle.

Det nyrenoverede forhus med foyer café, prøvescene m.m. og den nye sal cementerer Odsherred teater som et kulturelt fyrtårn i Nykøbing Sj. – en levende bygning, der samtidig skaber liv i bymidten.

Bygherre:

Odsherred Kommune og Bygningsfonden Odsherred Teater

Arkitekt:

Christensen & Co., Primus Arkitekter ApS og Sted ApS

Rådgivningsform

Underrådgivning

Størrelse:

1.000 m²

Udført:

2018-2021

Ny teatersal

Den nye teatersal med cirka 250 pladser vil have et samlet areal på godt 1.000 m² inklusiv teknik og faciliteter til skuespillere.

Nybyggeriet forbindes med den eksisterende bygning ved Algade der er på i alt cirka 600 m². Udover black box-teatersalen indeholder bygningen også backstageområde med værkstedsfaciliteter, lager, systue, skuespillergarderober med skuespiller-foyer, tekniske funktioner m.m.

I forbindelse med projektet er tidligere hal nedrevet og det nye teater projekteret og opføres under hensyn til installationer og konstruktioner i eksisterende blivende bygning.

Odsherred Teater med kulturhus og ny moderne teatersal  bliver et kulturelt samlingspunkt og inspirationskilde for stedets brugere.

Odsherred Teater, kultur, renovering, reference Oluf Jørgensen
Kontakt
Brandrådgivning: Thomas-Hansen-Oluf-Joergensen-KBH

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Få glæde af en erfaren samarbejdspartner, der yder professionel rådgivning hele vejen rundt om dit byggeprojekt.

Contactperson – Retten i Roskilde – image