Rådgivende ingeniørfirma

Rigshospitalet, Nordfløjen

Ingeniørmæssig bygherrerådgivning på offentligt byggeprojekt udbud i totalentreprise

Bygherrerådgivning, Rigshospitalet, Oluf Jørgensen

Bygherrerådgivning

  • Bygherrerådgivning
  • Digital projektering
  • Tilbudsvurdering, udvælgelse og kontrahering med entreprenører.
  • Gennemgang af projektmateriale
  • Økonomiske afklaringer
  • Projektopfølgning
  • Bygherretilsyn
  • Commissioning og aflevering
  • 1-års og 5-års gennemgang

 

Som en del af den store ombygnings- og udvidelsesplan af Rigshospitalet, var Oluf Jørgensen A/S og C.F. Møller A/S bygherrerådgivere på Nordfløjen, Fase 2.

Som bygherrerådgiver har Oluf Jørgensen A/S udført ydelser som digital projektering, tilbudsvurdering, udvælgelse og kontrahering med totalentreprenør, projektopfølgning, bygherretilsyn og økonomiske  afklaringer under udførelsen samt commissioning og aflevering. Herudover 1- og 5- årsgennemgang.

Bygherre:

Region Hovedstaden

Arkitekt:

C.F. Møller A/S

Rådgivningsform

Bygherre-underrådgivning

Størrelse:

8.100 m²

Udført:

2017-2019

Høje brandkrav og sikkerhedsniveauer

Nordfløjen, Fase 2 indgår som den ottende længe i Nordfløjens ‘zig-zag’-struktur og opføres i syv etager inklusiv kælder. Byggeriet indeholder hovedsageligt Neurocenterets ambulatoriefunktioner, clinical trial-units, laboratorier, klinikker samt administrationsfaciliteter til klinikker og forskning, alt med høje brandkrav og sikkerhedsniveauer.

Ambulatorierne har på hver etage reception og venterum ved den tværgående forbindelsesgang med mulighed for indgang il to sider for at ambulatorierne kan opdeles fleksibelt omkring fælles ankomst.

Bygherrerådgivning, Rigshospitalet, Oluf Jørgensen

Yderligere faciliteter

Derudover er der placeret en række depotfaciliteter i kælderniveau, en fælles fryserstald til -80 graders frysere, samt diverse forsøgsområder og opmarch til vogne til laboratorie og ambulatorieafsnit, teknikareal m.v.

Byggeriet blev opført mens det øvrige Rigshospital var i fuld drift, herunder “Fase 1” samt ambulancevej og traumecentergård som ligger umiddelbart op af Fase 2.

Bygherrerådgivning, Rigshospitalet, Oluf Jørgensen
Kontakt
Rådgivende ingeniører

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Tag kontakt til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bidrage til høj kvalitet i dit byggeprojekt – fra ende til anden.

Rørfabrikken,-Horsens,-550×700