Rådgivende ingeniørfirma

Roskildehjemmet

Renovering, ombygning og udbygning af den selvejende døgninstitution for voksne.

plejeboliger, reference, Oluf Jørgensen A/S

 

Dette projekt omfatter renovering, ombygning og udbygning af de tidligere rammer for Roskildehjemmet, som er en selvejende døgninstitution oprettet af Landsforeningen Arbejde Adler med driftsorganisation med Region Sjælland. Døgninstitutionen henvender sig til fra 18 år og opefter, der ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig, og som på grund af særlige vanskeligheder mangler botilbud eller støtte og omsorg.

Forsorgshjemet Roskildehjemmet er etableret på sin nuværende adresse i 1974 og fremstod inden renovering, ombygning og udbygning stærkt nedslidt blandt andet på grund af døgninstitutionens anvendelse.

Bygherre:

Region Sjælland

Arkitekt

Mangor & Nagel A/S

Rådgivningsform

Delt rådgivning

Størrelse:

3.000m²

Udført:

2016-18

Nybyg og renovering

Efter realiseringen af projektet består botilbuddet af 50 nybyggerede boliger i tre separate enheder – henholdsvis indslusningsboliger, rehabiliteringsboliger samt stilleboliger – så beboere i samme fase af deres ophold på Roskildehjemmet kan bo sammen. Boligerne består af opholdsrum og baderum med en samlet størrelse på 13-15 m² pr. bolig. Der er ved indretningen taget hensyn til, at beboere kan være kørestols-/rollatorbrugere, ligesom der er indrettet særlige handicapvenlige badeværelser.

Herudover består byggeriet af moderne administrationsfaciliteter, produktionskøkken, spisestue, fællesophold, køkkener i enhederne, værksteder, aktivitetsrum m.m.

Skitse af hele projektet der viser, hvordan de forskellige bygninger forenes af en fælles gårdhave.

plejeboliger, reference, Oluf Jørgensen A/S
Kontakt
Brandrådgivning: Thomas-Hansen-Oluf-Joergensen-KBH

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Få glæde af en erfaren samarbejdspartner, der yder professionel rådgivning hele vejen rundt om dit byggeprojekt.

Boulevarden,-Vejle,-550×700