Rådgivende ingeniørfirma

Skåde Skole

Oluf Jørgensen A/S har været totalrådgiver på renoveringen og udbygningen af Skåde Skole i Aarhus.

Skåde Skole, reference undervisning, Oluf Jørgensen

 

I forbindelse med folkeskolereformen, er klassiske fag som sløjd og håndværk blevet erstattet af Håndværk og Design. Klasselokaler på flere ældre skoler i Aarhus Kommune, heriblandt Skåde Skole, ombygges og renoveres for opfyldelse af reformens målsætning om en ”pædagogisk og teknisk” modernisering af skolens lokaler.

Oluf Jørgensen A/S har været totalrådgiver på renoveringen og udbygningen af denne skole i Aarhus. Projektet omfatter blandt andet renovering og ombygning af skolens små lokaler som sammenlægges, så der kan afvikles en sammenhængende, varieret og interessant skoledag. Den tekniske modernisering bidrager til at forberede indeklimaet med hensyn til luftkvalitet og efterklangstid, som skolen med nogle de undervisningslokaler er særligt påvirket af. Herudover er der opført en bygning med nyt musiklokale og nyt bibliotek.

Bygherre:

Aarhus Kommune

Arkitekt

Arkitema

Rådgivningsform

Totalrådgivning

Størrelse:

5.392 m²

Udført:

2019-21

Teknisk modernisering

Den tekniske modernisering indeholder projektering af VVS-, el og CTS-installationer, ventilation samt konstruktioner. Der har været fokus på energioptimering og forbedret indeklima. Ventilationsanlæg tilpasses til nutidens standarder og overholder blandt andet ’Miljø- og energirigtigt byggeri i Aarhus Kommune’.
Belysning i klasselokaler, ændres så elever får de mest optimale arbejdsvilkår og der etableres CTS-anlæg samt gode løsninger af de brandtekniske udfordringer.

Web text image skåde skole
Kontakt
Bygherrerådgivning: Salgschef Morten Prinds, Oluf Jørgensen

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Få glæde af en erfaren samarbejdspartner, der yder professionel rådgivning hele vejen rundt om dit byggeprojekt.

Boulevarden,-Vejle,-550×700