Rådgivende ingeniørfirma

Søholthallen, ny springhal

Vi har i et stærkt projektteam vundet totalentreprisekonkurrencen om opførelse af den nye springhal ved Søholthallen i Brøndby.

Søholthallen, ny springhal, reference, Oluf Jørgensen A/S, idræt og kultur

Ny springhal til Søholthallen i Brøndby Strand.

Vi har i et stærkt projektteam vundet totalentreprisekonkurrencen om opførelse af den nye springhal, som skal ligge i forbindelse med den eksisterende Søholthal i Brøndby.
​Springhallen vil således komme både Brøndby Strands Gymnastikforening samt skoleelever og daginstitutioner til gavn.

Den nye springhal bliver 1.184 m2 og udover selve springsalen vil der være loungeområder, depoter, foyer, mødelokaler, garderober samt køkken- og toiletfaciliteter.
Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Brøndby Kommune og Ramboll samt projektteamet som udgøres af Arktiektfirmaet Faber & Have samt totalentreprenør Halbyg Aps.

​(Illustrationer: Arktiektfirmaet Faber & Have)

 

Bygherre:

Brøndby Kommune

Arkitekt:

Faber & Have

Rådgivningsform

Delt rådgivning

Størrelse:

1.184 m²

Udført:

2021-2022

Et fælles bygningsværk

Brøndby Strands Gymnastikforenings nye springhal indrammer den eksisterende hal i et fælles bygningsværk, som forener de to bygninger i et enkelt og tidløst design.
Her ses ankomstområdet, cykelparkeringen og de store flotte indgangspartier til det rummelige vindfang.

Læg også mærke til det gamle og bevaringsværdige kastanjetræ i midten. Det kan fx markeres med en cirkulær bænk og være centrum for områdets nye opholds- og mødested foran hallen.
Der er etableret et 2,5 m udhæng, som bliver en del af cykelparkeringens overdækning og samtidig medvirker til at skabe et overdækket uderum ved terrassezonerne ud mod græsarealerne. Overdækningen fungerer desuden som en del af solafskærmningen for hallens aktiviteter.

Søholthallen, ny springhal, reference, Oluf Jørgensen A/S, idræt og kultur

Springhallen

Man kommer ind i den lyse og indbydende springhal fra foyerområdet ved hovedindgangen eller fra den eksisterende hal via ét af fire store glasdørspartier, som forbinder hallerne. Fra springhallen er der adgang til 3 forskellige depoter, hvoraf de 2 depoter kan tilgås fra begge haller via separate adgange.

Springhallen, som har en indvendig bredde på 20,3 m og indvendig længde på 34,8 m, kan fx rumme trampoliner, skumgrav og airtracks. Et tagudhæng og en lukket vægramme omkring springgravene sikrer, at direkte sollys ikke generer gymnasterne i selv springsituationen og forlænger tillige levetiden af skum, eftersom det nedbrydes af sollys.

Søholthallen, ny springhal, reference, Oluf Jørgensen A/S, idræt og kultur
Kontakt
Anlægsarbejde: Carsten Digemann Stig, Oluf Jørgensen

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Få glæde af en erfaren samarbejdspartner, der yder professionel rådgivning hele vejen rundt om dit byggeprojekt.

Æbeløen-2,-Aarhus