Rådgivende ingeniørfirma

Zleep Hotel, Vejle

I OJ Rådgivende Ingeniører bidrager vi med ingeniørfaglig rådgivning til etablering af dette hotel på spidsen af havnefronten i Vejle

Det gælder projektering, projektopfølgning og fagtilsyn med alle ingeniørydelser.

Zleep Hotel Vejle, OJ Rådgivende Ingeniører, visualisering Arkitema
Ydelser

 

Opførelse af nyt Zleep Hotel på havnen i Vejle i samarbejde med hovedentreprenør K.G. Hansen & Sønner A/S og Arkitema Architects.

I november 2020 startede projekteringen af det nye Zleep hotel på Havneøen, som er et nyt og eksklusivt by- og boligområde tæt på centrum og beliggende ud til Vejle Fjord og Fjordenhus.

Hotellet er en del af etape 3 af ejendomsprojektet på Havneøen, som Kirk Kapital igangsatte for mere end 10 år siden, og som vi har været en del af siden starten i vores tidligere søsterselskab Hundsbæk & Henriksen.

Visualiseringer: Arkitema

Bygherre:

Kirk Kapital A/S

Arkitekt:

Arkitema

Rådgivningsform

Delt rådgivning

Størrelse:

7.933 m²

Udført:

2020-2023

Hotellets indretning

Hotellet består af 124 værelser, heriblandt de såkaldte Zleep Living-værelser, der er udstyret med egne køkkenfaciliteter og velegnede til længerevarende ophold. Hotellet indeholder
også 15 eksklusive hotellejligheder/suiter, der udover at være et mere luksuriøst supplement til hotellets øvrige værelser, også er tiltænkt som et ”long stay-koncept”, hvor gæster har mulighed for at leje en møbleret bolig og samtidig gøre brug af hotellets faciliteter – fx rengøring, linned-service og fitness. Den største suite er 200 m2.
Hotellet rummer også en del service-faciliteter; en stor lounge med reception, bar, morgenmadsrestaurant, café og restaurant og herudover er der anlagt en udsigtsterrasse på øverste etage.

Zleep Hotel Vejle, OJ Rådgivende Ingeniører, visualisering Arkitema
Kontakt
Carsten-Stig_400x500-Oluf-Jørgensen

Skal vi hjælpe med jeres næste projekt?

Kontakt os gerne for en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer videre med jeres næste projekt.

Æbeløen,-Aarhus