OJAS Nyhed

Sammenhold på tværs

Sociale tiltag styrker sammenholdet og samarbejdet mellem kollegaer.

Forside / Nyheder / Sammenhold på tværs

Sammenhold på tværs

I Oluf Jørgensen A/S er der ikke kun fokus på det faglige arbejde og ligesom vi ønsker at være i øjenhøjde med vores kunder, ønsker vi også at være i øjenhøjde med hinanden internt. Dette styrkes bl.a. af flere sociale arrangementer, som organiseres af vores meget velfungerende personaleforening. Der afholdes fx løbende inspirationsture, fredagsbar, sommer- og julefester etc.

Et andet af disse sociale tiltag på vores kontor i København er ”vores” fodboldhold, som så sin spæde start i foråret 2018, hvor vi indtrådte i Ingeniørligaen med et 7-mandshold. Vi gik sammen med ABC (Tidligere AB Clausen) og Spangenberg Madsen om at oprette fodboldholdet ”FC Tinke Tanka”. Selvom vi til dagligt er konkurrenter, kan vi sagtens hygge os efter fyraften og det er netop det, vi gør på ”vores” fodboldhold.

I 2018 skulle vi lige finde os til rette som hold og have styr på opstilling og taktik mv.  hvilket medførte en placering i den nedre del af ligaen. I 2019 var vi bedre på plads taktisk og grundstammen i truppen var fundet, hvilket resulterede i en plads lige over midten i ligaen. I 2020 kulminerede det på banen og det endte ud med en 1. plads i ligaen.

I 2021 er vi startet nogenlunde ud med 3 sejre og 1 nederlag og ligger midt i tabellen.

Det er et sjovt initiativ og tiltag som skaber sammenhold på tværs, ikke bare internt, men også eksternt med vores konkollegaer.

Vil du se stillingen i ingeniørligaen og tidligere vindere?  https://bit.ly/2RDh5ET

Vil du være en del af Oluf Jørgensen A/S? Se ledige stillinger her.