OJAS Nyhed

Sammenlægning fuldendes under nyt navn.

Oluf Jørgensen A/S og SlothMøller A/S har haft samme ejer siden 2019 og samles nu under det nye, fælles navn OJ Rådgivende Ingeniører.

Forside / Nyheder / Sammenlægning fuldendes under nyt navn.

Oluf Jørgensen A/S og SlothMøller A/S har haft samme ejer siden 2019 og samles nu under det nye, fælles navn OJ Rådgivende Ingeniører.

I dag, d. 1. november 2021, tager vi det sidste skridt i sammensmeltningen med vores søsterselskab SlothMøller A/S og bliver til en fuldt integreret virksomhed.

”OJ Rådgivende Ingeniører” er valgt som det nye fælles navn, da ”OJ” i forvejen er den betegnelse, vi kendes under i byggebranchen, og fordi navnet har en nutidig lethed over sig – det matcher den fornyelse, vi har været gennem de senere år.

En fuldført samkøringsproces

”I sin tid opkøbte vi SlothMøller A/S, fordi vi ud fra enslydende værdier og tilgang til rådgivning supplerede hinanden godt, og fordi vi så en mulighed for at tilføre ekstra kompetencer og ressourcer til vores eksisterende virksomhed. Nu er enhederne fuldt integreret, og det er naturligt, at vi nu tager det sidste strategiske skridt, hvor to bliver til én. Det gør vi ved at arbejde videre under det nye fælles navn ”OJ Rådgivende Ingeniører”, fortæller adm. direktør Brian Th. Andreasen.

Tegnestuechef for SlothMøller A/S i Sønderborg, Kim H. Krogh, ser frem til at arbejde videre under det nye navn. ”Vi har igennem snart 3 år været en del af Oluf Jørgensen Group, hvor vi har gennemført en løbende integrationsproces og arbejdet sammen på mange projekter. Det giver rigtig god mening at optimere samarbejdet endnu mere ved at fortsætte som en samlet virksomhed under samme navn”, forklarer Kim H. Krogh.

”Selvom vores kunder fremadrettet bliver mødt af et nyt navn, kan de forvente den samme kvalitetsbevidste tilgang til rådgivningen”, siger Brian Th. Andreasen og fortsætter: ”Vi har en kompetent og erfaren medarbejderstab og en kvalitetsbevidst tilgang til projekterne og rådgivningen – alt sammen baseret på et solidt værdigrundlag, som er opbygget gennem årtiers arbejde.”

Med henholdsvis 75 og 64 år i rådgiverbranchen har Oluf Jørgensen A/S og SlothMøller A/S en solid erfaring og stærke kompetencer inden for en lang række ingeniørdiscipliner, og vi råder desuden over specialister inden for brandrådgivning, geoteknik, miljø og bæredygtigt byggeri.

Det nyligt tilkøbte selskab, ”Hundsbæk & Henriksen”, forbliver en selvstændig enhed som datterselskab til OJ Rådgivende Ingeniører og vores samlede organisation beskæftiger nu ca. 310 medarbejdere fordelt på 11 kontorer over hele Danmark.

 Kontaktpersoner:

Adm. direktør Brian Th. Andreasen: bta@ojas.dk eller tlf. 40348612