OJAS Nyhed

Stubkaj præcertificeret til DGNB Guld

Opførelsen af det nye bolig- og erhvervsbyggeri Stubkaj i Københavns Nordhavn skrider planmæssigt frem og har netop opnået præcertifikat til DGNB Guld.

Forside / Nyheder / Stubkaj præcertificeret til DGNB Guld

Stubkaj præcertificeret til DGNB Guld

Stubkaj præcertificeret til DGNB Guld:

Opførelsen af det nye bolig- og erhvervsbyggeri Stubkaj i Københavns Nordhavn skrider planmæssigt frem og har netop opnået præcertifikat til DGNB Guld. OJ Rådgivende Ingeniører har udover certificering af bæredygtighed, leveret rådgivningsydelser indenfor konstruktioner, installationer og indeklima.

Byggeriet består af en karrébebyggelse i fem etager samt kælder, og kommer til at rumme 108 boliger i etagerne med erhverv i stueplan. Bygningen er på ca. 12.100 fordelt på 10.600 m² boliger og 1.500 m² erhverv; kontorer, fitness, restaurant og butikker.

Udover gennemlyste lejligheder med to balkoner, kommer Stubkaj til at bestå af grønne gårdrum, hvor der er plads til at dyrke fællesskabet. Gårdrummet etableres over erhvervsdelen og bliver en grøn oase i området, som planlægges at blive tætbebygget. De øverste lejligheder har hver sin have, og det grønne tag får henholdsvis køkken- og toiletfaciliteter, ligeledes for at imødekomme bygningens fællesskab. Herfra vil der være frit udsyn til Kronløbsbassinet.

 

Se flere boligreferencer her: https://bit.ly/3KAjCGt

Læs mere om vores arbejde med DGNB-certificeringer og bæredygtige byggerier her: https://bit.ly/2RzDdzG

DGNB guld, OJ Rådgivende Ingeniører, Stubkaj

Byggeriet forventes færdigt i løbet af sommeren 2022.

Bygherre: Nordkranen

Totalentreprenør: BGB a/s

Arkitekt: WERK

DGNB Danmark

Illustrationer: @WERK