Rådgivende ingeniørfirma

Karriere

Uanset om du ønsker et praktikophold, er nyuddannet eller har flere års erfaring med dig, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder for at blive en del af holdet hos OJ Rådgivende Ingeniører.

Cover-Martin-Bro

Medarbejder i OJ Rådgivende Ingeniører

I OJ Rådgivende Ingeniører er medarbejderne vores største aktiv og både HR-afdelingen og virksomhedens ledere støtter op om medarbejdernes udvikling og trivsel.

​Som medarbejder er du en del af en flad organisation, der er karakteriseret ved åben dialog mellem ledelse og medarbejdere, og hvor den enkelte medarbejder har indflydelse på dagligdagen.

Mød flere af vores kollegaer nedenfor - se videointerviews eller læs, hvordan de beskriver deres dagligdag i virksomheden.

Kim-Stellan-Aalborg-OJ-Raadgivende-Ingenioerer
Udtalelser

Hvad mener medarbejderne selv?

I OJ Rådgivende Ingeniører er medarbejderne en god blanding af nyuddannede og mere erfarne kollegaer, hvilket giver en god diversitet og et godt mix af både faglige og sociale kompetencer.

Ligesom vi ønsker at være i øjenhøjde med vores kunder, ønsker vi også at være i øjenhøjde med hinanden internt. Dette styrkes bl.a. af flere sociale arrangementer, som organiseres af vores meget velfungerende personaleforening. Der afholdes desuden løbende fredagsbar i de enkelte afdelinger, hvor ugens begivenheder afrundes og der ønskes god weekend. Personaleforeningen står også bag den årlige fælles studietur, hvor der hentes spændende ny inspiration og sammenholdet på kryds og tværs af afdelingerne styrkes via forskellige aktiviteter.

Casper H. Hansen, tidligere praktikant og nu fastansat ingeniør
Hos OJ Rådgivende Ingeniører får du masser af ansvar og mulighed for at præge dagligdagen. Ja, du bliver ganske enkelt en del af en virksomhed, hvor du udvikler din faglighed og hvor der er fokus på personlig udvikling.
Tidligere praktikant og studentermedhjælper og nuværende VVS-ingeniør: Bjarke Niss Larsen
Som praktikant og studentermedhjælper i OJ har jeg fået mulighed for at afprøve min teori i praksis og fået et indblik i en spændende virksomhed. Jeg er rigtig glad for, at jeg efterfølgende blev fastansat og dermed kunne forblive en del af virksomheden.
Kim August Feldt, anlægsingeniør, ansat i 37 år.
I min tid har virksomheden gennemgået en kæmpe udvikling og det har været spændende og interessant at være med på rejsen i mere end 37 år. Vores team er vokset, men der er stadig nærhed mellem kollegaerne i dagligdagen.
Felix B. Holgersen, konstruktionsingeniør og næstformand for personaleforeningen.
I personaleforeningen har vi stor fokus på sociale arrangementer på de enkelte kontorer, men også på fælles studieture i ind- og udland på tværs af virksomheden. De er med til at give en masse gode oplevelser og samtidig forstærke samarbejdet kollegaer imellem.
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Alle ansøgere bedes benytte vores rekrutteringsportal, som tilgås fra hvert jobopslag. Vi modtager ikke ansøgninger fremsendt på mail.

OBS: Vi har i øjeblikket ikke mulighed for at ansætte teknisk designer-elever.

Anlæg

File File type

El

File File type

Konstruktion

File File type

VVS

File File type

Yderligere info

File File type
Hos OJ Rådgivende Ingeniører behandler vi altid din henvendelse fortroligt og i henhold til gældende lovgivningsmæssige regler. For yderligere oplysninger - se venligst vores privatlivspolitik her.

Uopfordrede ansøgninger

Hos OJ Rådgivende Ingeniører er vi altid på udkig efter nye, motiverede talenter.

Upload din motiverede ansøgning inkl. CV nedenfor, vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv en del af et stærkt team - vi glæder os til at få dig med på holdet!

OJ Rådgivende Ingeniører, karriere, job
Kontakt
Rådgivende ingeniører

Har du spørgsmål til vores HR-afdeling?

Kontakt gerne vores HR-afdeling vedr. ledige stillinger, uopfordrede ansøgninger eller praktikophold.

Æbeløen,-Aarhus