Rådgivende ingeniørfirma

Karriere

Uanset om du ønsker et praktikophold, er nyuddannet eller har flere års erfaring med dig, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder for at blive en del af holdet hos OJ Rådgivende Ingeniører, det tidligere Oluf Jørgensen A/S.

rådgivning, brandrådgivning, bygherrerådgivning, commissioning, oluf jørgensen

Medarbejder i OJ Rådgivende Ingeniører

I OJ Rådgivende Ingeniører, det tidligere Oluf Jørgensen A/S, er medarbejderne vores største aktiv og både HR-afdelingen og virksomhedens ledere støtter op om medarbejdernes udvikling og trivsel.

​Som medarbejder er du en del af en flad organisation, der er karakteriseret ved åben dialog mellem ledelse og medarbejdere, og hvor den enkelte medarbejder har indflydelse på dagligdagen.

Ligesom vi ønsker at være i øjenhøjde med vores kunder, ønsker vi også at være i øjenhøjde med hinanden internt. Dette styrkes bl.a. af flere sociale arrangementer, som organiseres af vores meget velfungerende personaleforening. Der afholdes desuden løbende fredagsbar i de enkelte afdelinger, hvor ugens begivenheder afrundes og der ønskes god weekend. Personaleforeningen står også bag den årlige fælles studietur, hvor der hentes spændende ny inspiration og sammenholdet på kryds og tværs af afdelingerne styrkes via forskellige aktiviteter.

Bliv en del af holdet!

Casper

Ingeniør, Horsens

"Som ung ingeniør i OJ Rådgivende Ingeniører føler jeg mig som en del af noget større og jeg er faldet utrolig godt til i virksomheden. "

Casper_Horsens_text_image_800x700
Udtalelser

Hvad mener medarbejderne selv?

I OJ Rådgivende Ingeniører er medarbejderne en god blanding af nyuddannede og mere erfarne kollegaer, hvilket giver en god diversitet og et godt mix af både faglige og sociale kompetencer.

Her kan du få et lille indblik i, hvad nogle af vores medarbejdere fremhæver ved deres dagligdag i virksomheden.

Casper H. Hansen, tidligere praktikant og nu fastansat ingeniør
Hos OJ Rådgivende Ingeniører får du masser af ansvar og mulighed for at præge dagligdagen. Ja, du bliver ganske enkelt en del af en virksomhed, hvor du udvikler din faglighed og hvor der er fokus på personlig udvikling.
Tidligere praktikant og nuværende studentermedhjælper: Jeppe Lund Rasmussen
Som praktikant i OJ har jeg fået mulighed for at afprøve al min teori i praksis og fået et indblik i en spændende virksomhed. Jeg er rigtig glad for at kunne fortsætte som studentermedhjælper og arbejde videre med reelle og studierelevante opgaver.
Kim August Feldt, Anlægsingeniør, ansat i 36 år.
I min tid i OJ har virksomheden gennemgået en kæmpe udvikling og det har været spændende og interessant at være med på rejsen i mere end 35 år. Vores team er vokset, men der er stadig nærhed mellem kollegaerne i dagligdagen.
Andreas Bækbo, Ingeniør i VVS-afd. Kbh.
Vores fælles studietur til Edinburgh var en super oplevelse. Den afslappede stemning var en god mulighed for at mingle med kollegaer fra de andre kontorer. Vi har fået en masse fælles oplevelser og turen har derfor gjort det endnu nemmere at samarbejde med kollegaerne fra de andre kontorer.
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Alle ansøgere bedes benytte vores rekrutteringsportal, som tilgås fra hvert jobopslag. Vi modtager ikke ansøgninger fremsendt på mail.

OBS: Vi har i øjeblikket ikke mulighed for at ansætte teknisk designer-elever.

Anlæg

File File type

Brandrådgivning

File File type

El

File File type

Geoteknik og Miljø

File File type

Konstruktion

File File type

Projektledelse

File File type

VVS

File File type

Yderligere info

File File type
Hos OJ Rådgivende Ingeniører behandler vi altid din henvendelse fortroligt og i henhold til gældende lovgivningsmæssige regler. For yderligere oplysninger - se venligst vores privatlivspolitik her.

Uopfordrede ansøgninger

Hos OJ Rådgivende Ingeniører, det tidligere Oluf Jørgensen A/S er vi altid på udkig efter nye, motiverede talenter.

Upload din motiverede ansøgning inkl. CV nedenfor, vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv en del af et stærkt team - vi glæder os til at få dig med på holdet!

Niels-og-Sara,-KBH
Kontakt
Rådgivende ingeniører

Har du spørgsmål til vores HR-afdeling?

Kontakt gerne vores HR-afdeling vedr. ledige stillinger, uopfordrede ansøgninger eller praktikophold.

Æbeløen,-Aarhus