Rådgivende ingeniørfirma

Karriere

Uanset om du er nyuddannet eller har flere års erfaring med dig, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder for at blive en del af OJ Rådgivende Ingeniører – En del af Sweco.

Cover-Martin-Bro

Medarbejder i OJ Rådgivende Ingeniører - En del af Sweco

I OJ Rådgivende Ingeniører - En del af Sweco er medarbejderne vores største aktiv og både HR-afdelingen og virksomhedens ledere støtter op om medarbejdernes udvikling og trivsel.

​Som medarbejder er du en del af en flad organisation, der er karakteriseret ved åben dialog mellem ledelse og medarbejdere, og hvor den enkelte medarbejder har indflydelse på dagligdagen.

Kim-Stellan-Aalborg-OJ-Raadgivende-Ingenioerer
Ledige stillinger

Ledige stillinger

Alle ansøgere bedes benytte vores rekrutteringsportal, som tilgås fra hvert jobopslag. Vi modtager ikke ansøgninger fremsendt på mail.

OBS: Vi har i øjeblikket ikke mulighed for at ansætte teknisk designer-elever.

Uopfordrede ansøgninger

Da vi ikke annoncerer alle vores ledige stillinger, vil vi opfordre dig til at tilmelde dig Sweco jobagent, så modtager du automatisk en påmindelse om relevante jobmuligheder. Ellers kan du holde dig orienteret om vores åbne stillinger på: www.sweco.dk/karriere/.

Du kan også søge uopfordret her

Vær opmærksom på, at vi ikke sender afslag til uopfordrede ansøgere. Det skyldes, at vi løbende modtager mange ansøgninger, som vi løbende screener op mod et skiftende ansættelsesbehov.

Vi glæder os til at læse mere om dig.

Oluf-Jørgensen,-Horsens_Text_Image
Kontakt
Rådgivende ingeniører

Har du spørgsmål til vores HR-afdeling?

Kontakt gerne HR-afdelingen i Sweco vedr. ledige stillinger, uopfordrede ansøgninger eller praktikophold.

Æbeløen,-Aarhus