Rådgivende ingeniørfirma

Rådgivning i øjenhøjde

Hos OJ Rådgivende Ingeniører, det tidligere Oluf Jørgensen A/S, værdsætter vi det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde.

Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

Commissioning, bygherrerådgivning, brandrådgivning, Oluf Jørgensen AS
Introduktion

Hvem er vi og hvad kan vi?

Det vil vi rigtig gerne fortælle lidt mere om i videoen nedenfor, hvor du kan følge med i fortællingen om, hvordan vi som virksomhed bygger stolt videre på arven fra Oluf Jørgensen og virksomhedens opstart tilbage i 1946.

Siden den spæde start har vi været båret af stærke værdier og ydmyghed over for vores kunder. Vi lytter og tager vores kunder alvorligt, fordi historien har lært os at samarbejde, synlighed og sand interesse for opgaverne fører til succes for projektet, for kunden og for os.

 

Som virksomhed er vi vokset siden starten og tæller i dag ca. 300 medarbejdere, men vi holder stædigt fast i vores identitet fra dengang det hele begyndte, at være lokale, handlekraftige og professionelle ingeniørrådgivere.

Husk lyd på videoen.

Video

Lær os at kende i videoen nedenfor.

Rådgivende ingeniører med fokus på byggeri og anlæg

Vi er et af Danmarks største partnerejede rådgivende ingeniørfirmaer med fokus på byggeri og anlæg, og vi arbejder tæt sammen med private og offentlige bygherrer om projekter af alle størrelser – lige fra alment boligbyggeri og institutioner til store, komplekse byggerier inden for erhverv og industri, laboratorier eller sygehuse.

Vi arbejder med byggerier fra start til slut, dvs. fra den indledende idéfase, planlægning og projektering videre gennem opførelse til den endelige ibrugtagning og drift.

byggeri og anlæg, Oluf Jørgensen A/S

Vi er klar, når der kræves noget ekstra

Vi har stor erfaring med alle fagdiscipliner og holder os altid opdateret på nye standarder i branchen. Det sætter os i stand til at levere en kompetent rådgivning og en skarp projekteringsledelse for dit byggeri.

Bygherrer kommer typisk til os, når deres byggerier stiller særlige krav til rådgivningen og projekteringen. Her er eksempler på referenceområder, som vi har stor og indgående erfaring med:

Vi har igennem 75 år samlet erfaring med en bred vifte af forskellige referenceområder.

 

referencer

Den foretrukne lokale rådgiver

Kan vi være lokale og samtidig landsdækkende? Ja, det mener vi godt, vi kan.

I OJ Rådgivende Ingeniører ønsker vi at være lokale og tæt på vores kunder, vi ønsker at være den foretrukne lokale rådgiver. Vores ni lokale kontorer og tilhørende beslutningskompetence er kunder og kollegaers sikkerhed for lokal forandring, lokal begejstring og lokal vilje til succes. Og vores lokale tilstedeværelse giver os de bedste vilkår for at lykkes, der hvor kunderne og projekterne er.

Som landsdækkende rådgivende ingeniørfirma har vi også store komplekse sager, som kræver tilførsel af ekstra faglige muskler. Her trækker vi på vores store faglige bagland og med mange års erfaring med at sammensætte stærke teams af medarbejdere uafhængig af geografi, skaber vi også løsninger, der opfylder kundernes komplekse behov.

Vidste du det?

Nærhed til markedet

Med 9 afdelinger, 2 projektkontorer og ca. 300 medarbejdere dækker vi opgaver i hele landet.

Brandrådgivning

Med egen brandafdeling yder vi brandrådgivning inden for både nybyggeri, renoveringer og ombygninger.

Egne borerigge

Vi har egne borebiler og tilbyder geo- og miljøtekniske undersøgelser i hele landet.

Kvalitetssikring fra A-Z

Vi bygger på et fundament af kvalitet og arbejder med kvalitetssikring i alle aspekter af vores arbejde hver dag.

Bæredygtigt byggeri

Vores afdeling for bæredygtighed tæller flere DGNB certificerede konsulenter og er en af de hurtigst voksende afdelinger i virksomheden.

Karriere

Gør karriere hos os og få en spændende hverdag med både små og store opgaver, mulighed for personlig udvikling, et godt kollegaskab og inspirationsture i både ind- og udland.

75 år med ingeniørfaglig rådgivning

Fredag d. 15/1 2021 var det 75 år siden Oluf Jørgensen udregnede de første beregninger til O. Jørgensen ingeniørkontor og virksomheden blev etableret i et værelse i en lejlighed på Torvet 7 i Horsens.

Siden da er der sket meget og virksomheden er vokset til i dag at bestå af ca. 310 medarbejdere fordelt på 11 kontorer samt flere projektkontorer. Særligt inden for de seneste år har væksten været markant og i februar 2019 opkøbtes SlothMøller A/S i Sønderborg. Pr. 1 juli 2021 blev også det rådgivende ingeniørfirma Hundsbæk & Henriksen en del af Oluf Jørgensen Group. Opkøbene har betydet en styrkelse af kerneforretningen og flere kompetencer inden for specielt geoteknik og miljø samt brandrådgivning.

Seneste nye er, at vi pr. 1/11 2021 har fuldendt sammenlægningen med SlothMøller A/S og vi tager dermed det sidste skridt i sammensmeltningen og bliver til en fuldt integreret virksomhed med det nye fælles navn ”OJ Rådgivende Ingeniører”.

Pr. 1/4 2022 er også Hundsbæk & Henriksen blevet en fuldt integreret del af OJ Rådgivende Ingeniører, der dermed er repræsenteret på 9 lokaliteter spredt over hele landet.

Pr. 1/4 2022 har vi etableret et nyt datterselskab, OJ Brandrådgivning A/S. Her har vi samlet vores specialister inden for brandrådgivning og her tilbydes rådgivning i relation til brandsikring i alle brandklasser og for alle typer byggeri, både nybyg, renoveringer eller ombygninger.

Kontakt en afdeling

Du er meget velkommen til at kontakte en af vores afdelinger eller vores medarbejdere direkte.

Aalborg

Skibbrogade 5

9000 Aalborg

Mail: info@ojas.dk

Aarhus

Europaplads 16
8000 Aarhus C

Mail: info@ojas.dk

Horsens

Langmarksvej 34
8700 Horsens

Mail: info@ojas.dk

Vejle

Roms Hule 4, 4.

7100 Vejle

Mail: info@ojas.dk

Billund

Kløvervej 26B

7190 Billund

Mail: info@ojas.dk

Sønderborg

Nørre Havnegade 43

6400 Sønderborg

Mail: info@ojas.dk

Odense

Klokkestøbervej 18
5230 Odense M

Mail: info@ojas.dk

Roskilde

Rabalderstræde 7, 3. sal.
4000 Roskilde

Mail: info@ojas.dk

København

Otto Busses Vej 7
2450 København SV

Mail: info@ojas.dk