Rådgivende ingeniørfirma

Rådgivning i øjenhøjde

Hos OJ Rådgivende Ingeniører, det tidligere Oluf Jørgensen A/S, værdsætter vi det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde.

Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

Commissioning, bygherrerådgivning, brandrådgivning, Oluf Jørgensen AS

Rådgivende ingeniører med fokus på byggeri og anlæg

Vi er et af Danmarks største partnerejede rådgivende ingeniørfirmaer med fokus på byggeri og anlæg, og vi arbejder tæt sammen med private og offentlige bygherrer om projekter af alle størrelser – lige fra alment boligbyggeri og institutioner til store, komplekse byggerier inden for erhverv og industri, laboratorier eller sygehuse.

Vi arbejder med byggerier fra start til slut, dvs. fra den indledende idéfase, planlægning og projektering videre gennem opførelse til den endelige ibrugtagning og drift.

byggeri og anlæg, Oluf Jørgensen A/S

Vi er klar, når der kræves noget ekstra

Vi har stor erfaring med alle fagdiscipliner og holder os altid opdateret på nye standarder i branchen. Det sætter os i stand til at levere en kompetent rådgivning og en skarp projekteringsledelse for dit byggeri.

Bygherrer kommer typisk til os, når deres byggerier stiller særlige krav til rådgivningen og projekteringen. Her er eksempler på referenceområder, som vi har stor og indgående erfaring med:

Vi har igennem 75 år samlet erfaring med en bred vifte af forskellige referenceområder.

 

referencer

75 år med ingeniørfaglig rådgivning

Fredag d. 15/1 2021 var det 75 år siden Oluf Jørgensen udregnede de første beregninger til O. Jørgensen ingeniørkontor og virksomheden blev etableret i et værelse i en lejlighed på Torvet 7 i Horsens.

Siden da er der sket meget og virksomheden er vokset til i dag at bestå af ca. 310 medarbejdere fordelt på 11 kontorer samt flere projektkontorer. Særligt inden for de seneste år har væksten været markant og i februar 2019 opkøbtes SlothMøller A/S i Sønderborg. Pr. 1 juli 2021 blev også det rådgivende ingeniørfirma Hundsbæk & Henriksen en del af Oluf Jørgensen Group. Opkøbene har betydet en styrkelse af kerneforretningen og flere kompetencer inden for specielt geoteknik og miljø samt brandrådgivning.

Seneste nye er, at vi pr. 1/11 2021 har fuldendt sammenlægningen med SlothMøller A/S og vi tager dermed det sidste skridt i sammensmeltningen og bliver til en fuldt integreret virksomhed. ”OJ Rådgivende Ingeniører” er valgt som det nye fælles navn, da ”OJ” i forvejen er den betegnelse, vi kendes under i byggebranchen, og fordi navnet har en nutidig lethed over sig – det matcher den fornyelse, vi har været gennem de senere år.

I løbet af de sidste 75 år med ingeniørfaglig rådgivning har vi som virksomhed været igennem en spændende udvikling, taget del i små som store projekter på tværs af landet og formået at følge med i en branche i rivende udvikling.

75 års logo
Tidslinje

Se videoen med nedslag i vores historie.

Vidste du det?

Nærhed til markedet

Med 11 afdelinger, 3 projektkontorer og ca. 310 medarbejdere dækker vi opgaver i hele landet.

Brandrådgivning

Med egen brandafdeling yder vi brandrådgivning inden for både nybyggeri, renoveringer og ombygninger.

Egne borerigge

Vi har egne borebiler og tilbyder geo- og miljøtekniske undersøgelser i hele landet.

Kvalitetssikring fra A-Z

Vi bygger på et fundament af kvalitet og arbejder med kvalitetssikring i alle aspekter af vores arbejde hver dag.

Bæredygtigt byggeri

Vores afdeling for bæredygtighed tæller flere DGNB certificerede konsulenter og er en af de hurtigst voksende afdelinger i virksomheden.

Udvikling

Som medarbejder hos os kan du se frem til en spændende hverdag med både små og store opgaver, mulighed for personlig udvikling, et godt kollegaskab og inspirationsture i både ind- og udland.

Kontakt en afdeling

Du er meget velkommen til at kontakte en af vores afdelinger eller vores medarbejdere.

Aalborg

Skibbrogade 5

9000 Aalborg

Tlf: 75623499
Mail: info@ojas.dk

Aarhus

Europaplads 16
8000 Aarhus C

Mail: info@ojas.dk

Horsens

Langmarksvej 34
8700 Horsens

Mail: info@ojas.dk

Sønderborg

Nørre Havnegade 43

6400 Sønderborg

Tlf: 7562 3499
Mail: info@ojas.dk

Odense

Klokkestøbervej 18, 1
5230 Odense M

Mail: info@ojas.dk

Roskilde

Rabalderstræde 7, 3. sal.
4000 Roskilde

Mail: info@ojas.dk

København

Otto Busses Vej 7
2450 København SV

Mail: info@ojas.dk