Rådgivende ingeniørfirma

Rådgivning i øjenhøjde

OJ Rådgivende Ingeniører er blevet til Sweco. Sammen er vi 855 specialister inden for byggeri på tværs af hele landet – altid lokalt til stede i de nærmiljøer, hvor vi løser projekterne og samarbejder med vores kunder.

Sammen med Sweco har vi de nødvendige muskler, der gør os i stand til at tilbyde en større portefølje af ydelser og kompetencer til vores kunder og løse alt fra de små opgaver til de største og mest komplekse projekter sammenhængende og gennemtænkt.

Commissioning, bygherrerådgivning, brandrådgivning, Oluf Jørgensen AS
Introduktion

Hvem er vi og hvad kan vi?

Siden den spæde start har vi været båret af stærke værdier og ydmyghed over for vores kunder. Vi lytter og tager vores kunder alvorligt, fordi historien har lært os, at samarbejde, synlighed og sand interesse for opgaverne fører til succes for projektet, for kunden og for os.

Som en del af Sweco har vi alle tekniske eksperter lige ved hånden indenfor; arkitektur, brand, trafik, akustik, geoteknik, vand og klima, pharma, bæredygtighed, energi – og meget mere. Som kunde får du herved adgang til en større portefølje af ydelser og kompetencer samt mulighed for at få løst projekter i én sammenhængende integreret rådgivning.

 

 

Sweco i Danmark tæller samlet 1.800 medarbejdere, der dækker en bred portefølje af arkitekt- og ingeniørkompetencer inden for byggeri, arkitektur, infrastruktur, transport, vand, miljø, energi, geoteknik, byplanlægning og digitale løsninger.

Vi er i dag til stede i hele landet med kompetencer i Aalborg, Aarhus, Viborg, Vejle, Billund, Horsens, Esbjerg, Kolding, Silkeborg, Herning, Sønderborg, Odense, Roskilde og København.

Rådgivende ingeniører med fokus på byggeri og anlæg

Vi er markedsleder inden for byggeri, og vi arbejder tæt sammen med private og offentlige bygherrer om projekter af alle størrelser – lige fra alment boligbyggeri og institutioner til store, komplekse byggerier inden for erhverv og industri, laboratorier eller sygehuse.

Vi arbejder med byggerier fra start til slut, dvs. fra den indledende idéfase, planlægning og projektering videre gennem opførelse til den endelige ibrugtagning og drift.

byggeri og anlæg, Oluf Jørgensen A/S

Vi er klar, når der kræves noget ekstra

Vi har stor erfaring med alle fagdiscipliner og holder os altid opdateret på nye standarder i branchen. Det sætter os i stand til at levere en kompetent rådgivning og en skarp projekteringsledelse for dit byggeri.

Bygherrer kommer typisk til os, når deres byggerier stiller særlige krav til rådgivningen og projekteringen. Her er eksempler på referenceområder, som vi har stor og indgående erfaring med:

Vi har igennem 75 år samlet erfaring med en bred vifte af forskellige referenceområder.

 

referencer