Rådgivende ingeniørfirma

Konstruktioner

En bygning skal skabe trygge og funktionelle rammer om det liv, der skal udspilles i den. Derfor er det essentielt, at dens bærende konstruktioner er designet, optimeret og tilpasset i forhold til helheden.
Læs mere om hvordan vi arbejder i konstruktionsafdelingen nedenfor.

Konstruktion, konstruktionsingeniør, kompetencer, Oluf Jørgensen A/S
Introduktion

Rådgivning omkring konstruktioner i dit byggeri.

Vi arbejder med alle former for byggeri, lige fra mindre tilbygninger til komplekse byggerier som sygehuse, laboratorier og industri.

Uanset størrelse og kompleksitet går vi seriøst til opgaven, og som kunde kan du være sikker på, at du altid får:

  • Helhedsorienteret design
  • Optimerede løsninger
  • Erfaren fagledelse
  • Projektering af rådgivning omkring alle typer bærende konstruktioner
  • Koordinering på tværs af organisationen
  • Økonomiske kalkulationer
  • Byggeledelse/fagtilsyn
  • Certificering på højeste niveau – tredjepartskontrol
Uddybning

Bærende konstruktioner som rygraden i et byggeri

Hos OJ Rådgivende Ingeniører fokuserer vi på at designe individuelt tilpassede konstruktioner, der skaber værdi for bygherre og bygningens fremtidige brugere.

Vi sætter en ære i at udvikle løsninger, der lever op til de højeste standarder og imødekommer æstetiske og arkitektoniske ønsker.

Koordinering er alfa og omega

En vigtig del af arbejdet i konstruktionsafdelingen er intern og ekstern koordinering. Derfor får alle vores projekter tilknyttet fagingeniører med specifikt ansvar for det tværfaglige samarbejde, således at vi finder de bedste løsninger i samspil med arkitekt, bygherre og de øvrige parter.

Højeste certificeringsniveau

I konstruktionsafdelingen er sikkerheden i højsædet, og vi sammensætter teamet, så der altid er mere end ét sæt friske øjne, når vi foretager kontrol og projektgranskning.

Vi håndterer kravene til kontrol af konstruktionsprojekter på højeste certificeringsniveau i henhold til bygningsreglementets bestemmelser.

Læs mere om hvordan vores certificerede statikere håndterer store og meget komplekse konstruktionsprojekter og om hvordan de kan varetage myndighedsbehandlingen for bygherre på de mest komplekse byggesager. 

Konstruktioner, Læringshus Nærheden, Oluf Jørgensen

Projektering af konstruktionsopgaver understøttet af nyeste teknologi

Alt efter projekternes krav og behov anvender vi avanceret teknologi til projektering af konstruktionsopgaver.

FEM-beregninger og -simuleringer er en vigtig del af projekteringen og giver vigtig information om meget andet end bæreevnen, eksempelvis svingninger, komfort og andre dynamiske egenskaber ved konstruktionerne.

Æbeløgade, boliger, reference, Oluf Jørgensen

75 år som aktiv medspiller

OJ Rådgivende Ingeniører, det tidligere Oluf Jørgensen A/S, har siden etableringen i 1946 opbygget en position som et af Danmarks toneangivende ingeniørfirmaer.
Vi er her for at føre vores kunders visioner ud i livet, og det gør vi ved at levere ingeniørfaglig rådgivning på højeste niveau og ved at tage aktivt del i den skabende proces.

Oluf Jørgensen, Ingeniørfaglig rådgivning i hele landet
Kontakt
Brandrådgivning: Thomas-Hansen-Oluf-Joergensen-KBH

Skal vi snakke konstruktionsopgaver?

OJ Rådgivende Ingeniører, det tidligere Oluf Jørgensen A/S, har årtiers erfaring med at udføre konstruktionsopgaver, og vi tager gerne en snak om dit næste projekt.
Kontakt os og aftal et uforpligtende møde.

Boulevarden,-Vejle,-550×700